Echipa de la "Uncharted" spune ca nu este nevoie sa cunosti jocul pentru a te bucura de film

Mark Wahlberg a fost alergic la un coleg de platou din Uncharted

Este o solutie usoara atunci cand un actor este alergic la apa de colonie a colegului sau de platou. Dar atunci cand sunt alergici la co-star, este un pic mai dificil sa filmeze cu ei. Acesta a fost cazul pentru Uncharted actorul Mark Wahlberg, care are o alergie la pisici. Personajul lui Mark, Sully, are o pisica in noul film, Uncharted. Puteti vedea cum se complica lucrurile.

intr-un interviu acordat Screen Rant, regizorul Ruben Fleischer a permis ca alergia la pisici a lui Mark Wahlberg a cauzat cateva probleme pe platou.

Regizorul a precizat ca „a fost complicat sa punem in scena acele scene pentru ca el nu putea sta prea mult timp in preajma pisicii. Dar a fost un sportiv bun, atat Mark, cat si pisica, de fapt. Pisica aceea, cand a iesit din rucsac la sfarsitul filmului, a fost atat de perfect, incat nici nu se putea cere ceva mai bun, pentru ca este cunoscut faptul ca este greu sa lucrezi cu animalele. Domnul Mustacios a stiut cand a venit momentul sa fie vedeta si si-a spus replica perfect.”

Comentariul lui Fleischer nu numai ca ne tine la curent cu problemele pisicutei lui Mark, dar ii da si numele acestei pisici celebre, domnul Whiskers – desi se pare ca „SeГ±or Whiskers” este porecla pisicii, datorita mostenirii sale spaniole. in timp ce Walhberg ar putea fi alergic, pisica nu pare sa incetineasca productia, spre deosebire de alte chestiuni.

Filmul se afla in productie din 2008, Fleischer fiind al patrulea regizor adus la bord. Filmul va fi lansat in cele din urma vinerea aceasta, 18 februarie 2022. Nu putem decat sa speram ca cei paisprezece ani de asteptare au meritat pentru fanii filmului Uncharted franciza.

Poate ca Mark Wahlberg si Domnul Mustacios nu vor lua pranzul impreuna prea curand, dar cel putin Wahlberg nu este alergic la Tom Holland, pentru ca aceasta ar fi cea mai tragica alergie cunoscuta de om.

Similar Posts