Margot Robbies Filmul Barbie a recrutat o vedeta din Universul Cinematografic Marvel

Margot Robbies Filmul Barbie a recrutat o vedeta din Universul Cinematografic Marvel

Barbie va ajunge in live-action, iar proiectul devine din ce in ce mai interesant de fiecare data cand aflam ceva nou despre el. in primul rand, Margot Robbie va juca in rolul lui Barbie insasi, alaturi de a produce sub egida companiei sale LuckyChap Entertainment, care are un palmares serios intre a face I, Tonya, Birds of Prey si Promising Young Woman. Lady Bird si Micile femei‘s Greta Gerwig, Greta Gerwig, a scris impreuna si regizeaza filmul. Oh, iar acum este implicata si Simu Liu.

Da, vedeta din marele succes al celor de la Marvel Shang-Chi si legenda celor zece inele se afla in prezent in negocieri pentru a juca in filmul Barbie alaturi de Margot Robbie, Ryan Gosling si America Ferrera, potrivit The Hollywood Reporter. Nu stim pentru ce rol este cautata Simu Liu, dar nu este Ken. (Gosling va avea aceasta placere).

Simu Liu si-a gasit rolul de debutant in serialul canadian de comedie Kim’s Convenience, dar acum a ajuns in liga mare ca protagonist al unei proprietati Marvel. La sfarsitul anului trecut, actorul a devenit Shang-Chi, iar filmul s-a numarat printre cele mai mari succese comerciale ale anului 2021. Liu isi va relua rolul intr-un viitor Shang-Chi sequel, iar acum ne asteptam sa-l vedem alaturi de cateva vedete mari pentru versiunea live-action a popularei papusi.

Mattel Films a incercat sa faca o Barbie de ani de zile, iteratiile anterioare plasandu-le pe Amy Schumer si Anne Hathaway in fruntea proiectului. Dupa ce aceste versiuni au fost abandonate, Margot Robbie s-a alaturat echipei in 2018 si a participat activ la realizarea unei noi iteratii a filmului.

Greta Gerwig si partenerul ei Noah Baumbach (care au lucrat anterior impreuna la Frances Ha si Povestea casatoriei) co-scriu un scenariu pentru filmul Barbie filmul Barbie. Acest lucru este super off-brand pentru creativi, deoarece au scris in trecut proiecte pasionale foarte intime. Trebuie sa ne intrebam care va fi abordarea lor asupra papusii. Margot Robbie a declarat anterior ca realizatorii au „subvertit” ceea ce ne-am putea astepta de la un film de Barbie film cu Barbie.

Este minunat sa il auzim pe Simu Liu alaturandu-se unui proiect atat de inspirat, dupa succesul sau sporit din Shang-Chi. Actorul in varsta de 32 de ani a scris recent si o carte care va aparea in aceasta primavara, intitulata We Were Dreamers: An Immigrant Superhero Origin Story. Pe frontul cinematografic, actorul va juca, de asemenea, alaturi de Mark Wahlberg intr-un film pentru caini numit Arthur the King si un film de dragoste cu Philipa Soo intitulat One True Loves.

Barbie se afla inca in pre-productie, dar avand in vedere ca se aduna o distributie si ca o mare parte dintre actori si-au incheiat alte proiecte anterioare, imi imaginez ca Barbie se pregateste sa porneasca camerele de filmat in acest an. in timp ce asteptam sa vedem filmul lui Simi Liu Barbie il puteti vedea pe actor in Shang-Chi si legenda celor zece inele cu un abonament Disney+ si sa fiti la curent cu cele 2022 filme care urmeaza sa apara.

Similar Posts