Marg Helgenberger se va intoarce in rolul lui Catherine Willows

Marg Helgenberger se va intoarce in rolul lui Catherine Willows

Vesti mari pentru fanii serialului de lunga durata CSI de lunga durata CSI. Marg Helgenberger, o vedeta preferata de fani din serialul original CSI: Crime Scene Investigation, va reveni in franciza pentru a-si relua rolul Catherine Willows in sezonul doi al serialului CSI: Vegas.

Helgenberger va fi o membra obisnuita a serialului in cel de-al doilea sezon si are un contract pe un an cu serialul, alaturandu-se membrilor din distributia obisnuita a serialului care revin, Paula Newsome, Matt Lauria si Mandeep Dhillon. Aceasta nu este CSI: Vegas‘ nu este nici prima data cand aduce inapoi personaje preferate de fani din serialul original. William Petersen si Jorja Fox, care au jucat amandoi in serialul original CSI, ambele au revenit in primul sezon al serialului, iar distributia lui Helgenberger continua tendinta de a incorpora personaje preferate de fani alaturi de noi investigatori.

Includerea favoritilor serialului alaturi de noi vedete este una dintre principalele atractii ale noului serial, combinand familiarul cu avangarda. CSI: Vegas prezinta, de asemenea, un nou format pentru personajele care revin, diferit de formatul procedural al serialului original. Noul serial are o abordare mai seriala, cazurile avand un arc mai extins, care se prelungeste dincolo de un singur episod.

Helgenberger a fost o protagonista a serialului si un element de baza al serialului original, jucand alaturi de filosoful si excentricul Petersen in CSI timp de douasprezece sezoane. Personajul ei a fost un favorit al fanilor, o mama singura si investigatoare de la locul crimei care a abordat unele dintre cele mai macabre crime pe care le putea produce Sin City. Catherine Willows a adaugat o perspectiva cu picioarele pe pamant pentru a-l contracara pe Gil Grissom al lui Peterson, care era adesea prins in propria sa perspectiva intens cerebrala.

Cel mai recent, Helgenberge a jucat in serialul dramatic CBS, All Rise, o drama din sala de judecata care a rulat timp de doua sezoane. All Rise a fost preluat ulterior de reteaua OWN a lui Oprah Winfrey, dar Helgenberger nu s-a alaturat distributiei pentru cel de-al treilea sezon din cauza unor conflicte de program.

CSI: Vegas este produs de CBS Studios impreuna cu Jerry Bruckheimer Television. Serialul este distribuit la nivel international de ViacomCBS Global Distribution Group. Jason Tracey, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Anthony Zuiker, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Craig O’Neill, William Petersen, Uta Briesewitz, care a lucrat la episodul initial, si Cindy Chvatal sunt producatori executivi.

‘FBI: Most Wanted’: Dylan McDermott il inlocuieste pe Julian McMahon in rolul principal al serialului

Anuntul vine la doar cateva zile de la plecarea lui McMahon.

Similar Posts