Magic Mike 3: Matthew McConaughey isi da cu parerea despre o eventuala reintalnire cu Channing Tatum

Magic Mike 3: Matthew McConaughey isi da cu parerea despre o eventuala reintalnire cu Channing Tatum

A trecut un deceniu de cand Channing Tatum si-a explorat trecutul de stripper masculin cu Magic Mike, si a devenit un succes atat de critica, cat si comercial. Un punct culminant al filmului a fost Dallas al lui Matthew McConaughey, care a jucat proprietarul clubului de striptease in filmul original din 2012, dar a sarit peste continuarea din 2015 Magic Mike XXL. Cu un alt Magic Mike film oficial pe drum, se va intoarce Dallas sa danseze inca o runda?

Channing Tatum se pregateste sa revina pe scena clubului de striptease pentru Ultimul dans al lui Magic Mike, care va fi regizat de Steven Soderbergh, care a condus primul film. Productia va incepe luna viitoare in Europa, dar este prea tarziu pentru Matthew McConaughey sa se urce la bord? Cand a fost intrebat despre revenirea la Magic Mike, actorul a spus urmatoarele:

Channing Tatum, suna-ma, frate! Nu am auzit nimic de tine”. … Nu stiu. Ar trebui sa citesc [scenariul] mai intai. A fost al naibii de amuzant sa il fac pe primul.

Avand in vedere ca Matthew McConaughey a renuntat la Magic Mike XXL, ne putem imagina ca nu a vrut sa se intoarca pe scena barbatilor dezbracati dupa prima runda. Cu toate acestea, cuvintele sale recente pentru Variety il fac sa para ca este mai deschis la aceasta idee.

Channing Tatum a fost intrebat saptamana trecuta despre posibila revenire a lui Matthew McConaughey, la care actorul a spus ca „nu stie” daca actorul ar vrea sa o faca. Tatum a impartasit ca lui McConaughey i-a placut atat de mult ceea ce a facut cu primul film incat nu a vrut sa se atinga de el pentru Magic Mike XXL, dar poate ca se va opri pentru Ultimul dans al lui Magic Mike.

in timpul unui interviu recent cu Jeff McCobb de la CinemaBlend, Matthew McConaughey a discutat despre faptul ca in trecut i-a fost „frica” sa se intoarca la roluri pentru continuari si ca s-a ferit de ele. McConaughey a luat parte recent la o continuare pentru Sing 2, desi a facut-o ca actor de voce.

Daca Dallas se va intoarce pentru Magic Mike’s Last Dance, se pare ca va fi o decizie solida, avand in vedere ca Steven Soderbergh se intoarce alaturi de scenaristul original, Reid Carolin. Potrivit lui Channing Tatum, filmul va fi un „dance-icle complet”, cu un accent mai mare pe numerele incredibile de dans. in plus, va avea un „personaj central feminin cu adevarat puternic”, pe care Tatum Orasul pierdut Sandra Bullock, colega lui Tatum, Sandra Bullock, a glumit recent ca incearca sa i-o puna.

Ultimul dans al lui Magic Mike va putea fi vizionat in streaming cu un abonament HBO Max. in timp ce asteptam mai multe detalii despre viitorul al treilea Magic Mike film, Channing Tatum va juca in Orasul pierdut ca model de coperta pentru romane de dragoste blocat in jungla cu un autor. Filmul ajunge in cinematografe pe 25 martie 2022.

Similar Posts