Mad Max: Fury Road: Cum a dus chimia dintre Tom Hardy si Charlize Theron la un accident de masina real

Mad Max: Fury Road: Cum a dus chimia dintre Tom Hardy si Charlize Theron la un accident de masina real

Termenul „show-stopping” a fost, fara indoiala, folosit de nenumarate ori pentru a o descrie pe Charlize Theron, dar, in acest caz, a fost un pic mai literal. Dupa ce a distribuit-o pe castigatoarea premiului Oscar alaturi de Tom Hardy in Mad Max: Fury Road, un director de casting a fost atat de vrajit de chimia dintre ei incat a intrat intr-un adevarat accident de masina.

Directorul de casting Ronna Kress a vorbit recent cu Kyle Buchanan de la Vulture pentru cartea sa Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of ‘Mad Max: Fury Road’ (Povestea salbatica si adevarata a filmului ‘Mad Max: Fury Road’). in timpul discutiei lor, ea a descris incidentul nebunesc care a dus la faptul ca masina ei a intrat cu spatele intr-un stalp. Ea a spus:

Odata ce i-am vazut, am stiut pur si simplu. A fost un lucru perfect, de nedescris…Dupa apelul video, Tom, Charlize si cu mine eram in parcare. Ma uitam la ei si aratau atat de incredibil impreuna – era perfect; nu aveam nicio indoiala ca am facut ceea ce trebuia – si, in timp ce le faceam cu mana, am dat cu spatele la un stalp si m-am izbit cu masina de un stalp. Charlize a venit in fuga: „Doamne, Ronna, esti bine?”. I-am spus: „Sunt bine. Ma holbam la voi!” Asa de intens a fost.

Cand e bine, e bine, chiar daca provoaca un accident de masina (si vazandu-i pe Charlize Theron si Tom Hardy, acest autor ar face cu siguranta sa intre intr-o tamponare). Ronna Kress a stiut ca a luat decizia corecta atunci cand i-a distribuit pe Theron si Hardy in rolul lui Furiosa si, respectiv, al titularului Mad Max, in Fury Road. Cei doi au dat foc la ecran, iar performantele lor au atras atat aplauzele criticilor, cat si ale publicului larg. Chiar si recenzia lui CinemaBlend despre Fury Road a remarcat chimia dintre ei.

Acesta este unul dintre motivele pentru care este atat de surprinzator sa aflam ca Tom Hardy nu a fost prima alegere automata pentru Max. Producatorilor le-a placut prima sa auditie, dar au luat in considerare si nume mari precum Armie Hammer, Jeremy Renner si chiar rapperul Eminem. inainte ca Charlize Theron sa obtina rolul Furiosa, actrite precum Gal Gadot, Jessica Chastain, Ruth Negga si Gugu Mbatha-Raw au citit pentru acest rol.

in ciuda rezervei uriase de talente, se pare ca directorii de casting au luat decizia corecta. Desi niciuna dintre vedete nu a fost nominalizata la Oscar, filmul a obtinut un numar impresionant de 10 nominalizari la alte categorii si a castigat 6 dintre ele. Succesul lui Fury Road a dus, de asemenea, la initierea unui film prequel omonim centrat pe o versiune mai tanara a lui Furiosa. Anya Taylor-Joy ii va lua locul lui Charlize Theron, iar Chris Hemsworth va juca un rol neidentificat. Sa speram ca chimia dintre ei va reusi sa rivalizeze cu cea dintre Charlize Theron si Tom Hardy.

Mad Max: Fury Road este acum disponibil in streaming cu abonamentul HBO Max. Viitorul spin-off prequel Furiosa va ajunge in cinematografe pe 24 mai 2024. in timp ce asteptati, puteti previzualiza aceste viitoare lansari cinematografice.

Similar Posts