Lui Zoe Kravitz i s-a spus sa o faca pe Catwoman mai putin ca o pisica

Lui Zoe Kravitz i s-a spus sa o faca pe Catwoman mai putin ca o pisica

La fel ca si Cavalerul Negru insusi, fiecare actrita care a interpretat-o pe Catwoman in live-action a fost incurajata sa dea propria sa turnura personajului, Zoe Kravitz fiind cea mai recenta care i-a dat viata Selinei Kyle in filmul lui Matt Reeves, „Catwoman”. The Batman.

Am vazut transformarea senzuala si seducatoare a lui Michelle Pfeiffer in Batman Returns, femeia fatala a lui Anne Hathaway in The Dark Knight Risessi ce naiba facea Halle Berry in Catwoman pe marele ecran in ultimele trei decenii, asa ca Kravitz a avut la dispozitie o marja de manevra pentru a-si crea interpretarea.

Cu toate acestea, in ciuda numelui si a inclinatiei pentru feline care sugereaza contrariul, actrita a dezvaluit in timpul unui eveniment de presa pentru The Batman (via CBR) ca Reeves a fost nevoit sa-i spuna sa reduca instinctele mai mult decat evidente ale pisicii in timpul filmarilor.

„Adica, cred ca pentru Selena, cred ca o mare parte din puterea ei vine din vulnerabilitatea ei. Cred ca am vrut cu adevarat sa … aceasta idee despre ce inseamna sa fii feminina si ce inseamna sa fii sexy, ce inseamna sa fii puternica. Nu am vrut sa trebuiasca sa imit forta sau puterea masculina. Am vrut sa-i permit sa fie moale si feminina, iar asta sa fie o parte din puterea ei.

O mare parte din asta a fost, adica, este in scenariu. Ori de cate ori ne abateam un pic de la sine si ne entuziasmam prea tare gandindu-ne ca ma voi juca cu Catwoman, ca voi face o chestie cu pisica, [Reeves] spunea: „Nu face asta”. Nu face chestia cu Catwoman pe care o faci tu. A fost de ajutor si chiar mentine tonul filmului foarte, foarte clar.”

in timp ce regizorul ii spune persoanei care o interpreteaza pe Catwoman sa se poarte mai putin ca o pisica poate suna ca si cum ar contrazice oarecum scopul, Kravitz a spus deja ca The Batman prezinta introducerea Selinei, care va evolua in cele din urma in antieroul pe care toata lumea il cunoaste si il iubeste in inevitabilele continuari.

Similar Posts