Lui Channing Tatum i-ar placea sa faca un film "Magic Mike" cand va avea 70 de ani

Lui Channing Tatum i-ar placea sa faca un film „Magic Mike” cand va avea 70 de ani

Warner Bros.

Magic Mike a ajuns pentru prima data in cinematografe in 2012, cu succes de critica si comercial, iar cativa ani mai tarziu a urmat o continuare. Acum, la sapte ani dupa Magic Mike XXL si dupa ce filmul s-a transformat intr-un spectacol live, cea de-a treia parte este pe drum. Dar, din pacate, in ciuda dorintei actorului principal Channing Tatum, nu il vom vedea prea curand in proteze de batran.

Tatum a dezvaluit intr-un tweet, in noiembrie, ca se lucreaza la o a treia iesire, intitulata Magic Mike’s Last Dance. Imaginea arata ca scenaristul filmului original, Reid Carolin, si regizorul Steven Soderbergh, sunt, de asemenea, la bord. Tatum spusese anterior ca nu este interesat sa se intoarca intr-un chilotel cu paiete, declarand pe The Kelly Clarkson Show ca se chinuie sa revina la forma necesara pentru personaj: „Este greu sa arati ca si cum, chiar daca faci exercitii, sa fii atat de in forma nu este ceva natural”, adaugand ca „trebuie sa te infometezi”.

Magic Mike XXL

Dupa primul film, Tatum nu era sigur ca va mai exista un altul, spunandu-i lui IndieWire, „Nu am planuit sa facem un al doilea. Apoi, toate personajele noastre auxiliare au fost atat de bune si de amuzante incat ne-am simtit ca si cum am fi zis: „Hai sa facem un alt film si sa le oferim acestor personaje mai mult spatiu real pe care nu l-am avut inainte”. Odata ce am facut asta, am simtit ca nu mai exista o alta poveste.” Pana la acest anunt, actorul nu isi exprimase interesul de a face un alt film, dar spune: „Singurul pe care am spus ca l-as face de fapt – inainte de a ne hotari asupra acestei versiuni – a fost versiunea „Grumpy Old Men”, cand vom avea vreo 70 de ani. Cand vom avea 70 de ani, vreau sa reunesc din nou echipa, cu siguranta.”

Ei bine, atunci s-ar putea sa trebuiasca sa asteptam aceasta versiune in viitor! Pana atunci, insa, avem Ultimul dans al lui Magic Mike sa asteptam cu nerabdare. Deocamdata nu stim daca se vor mai intoarce si alti membri ai distributiei originale si, avand in vedere ca scenariul abia a fost anuntat, putem spune ca va trebui sa asteptam o vreme inainte de a primi mai multe vesti.

Tatum se afla in prezent in circuitul presei pentru a-si promova noul film Dog, care se afla acum in cinematografe.

Similar Posts