Logo dezvaluit pentru filmul de animatie al lui Seth Rogens

Logo dezvaluit pentru filmul de animatie al lui Seth Rogens

Paramount+ tocmai a dezvaluit noul logo al viitorului film de animatie al lui Seth Rogen Teenage Mutant Ninja Turtles animat. Noul logo pentru Teenage Mutant Ninja Turtles este simplu, dar perfect pentru un film animat TMNT. Logo-ul foloseste un font patrat, similar cu stilul titlului din benzile desenate IDW, pe un fundal negru, care este, bineinteles, de culoare verde. Legenda pentru logo, atunci cand a fost postata pe Twitter-ul Paramount+, suna astfel: „Nu, nu, nu: „2023 va inaugura o noua era a Turtlemania cu lansarea in cinematografe a unui nou film Teenage Mutant Ninja Turtles de Seth Rogen.”

in iunie, Rogan a prezentat filmul cu o imagine care arata o pagina din caietul liderului testoaselor, Leonardo, care a dezvaluit data initiala de lansare a proiectului si o serie de mici oua de Paste bazate pe testoase. Un desen al sabiei emblematice a lui Leonardo, reteta chimica a mutatiilor genetice care au creat testoasele si un indiciu catre April O’Neil, jurnalista care ii ajuta adesea pe eroii injumatatiti in momentele de nevoie. De asemenea, in imagine a fost prezentata si data de lansare de 11 august 2023, care a fost acum devansata la 4 august 2023. intr-un interviu cu Collider, Rogen a dezvaluit ca filmul sau TMNT se va concentra pe partea adolescentina a echipei.

Teenage Mutant Ninja Turtles a inceput sub forma unei carti de benzi desenate in 1984, dar nu a devenit un nume cunoscut pana cand un serial de animatie din 1987 a ajuns pe ecranele televizoarelor. De atunci, mai multe incarnari animate au ajuns pe micul ecran. in plus, testoasele au aparut in total in sase filme de lung metraj, incepand cu o trilogie live-action la inceputul anilor ’90. Michael Bay a incercat, de asemenea, sa relanseze franciza cu doua filme live-action: 2014’s Teenage Mutant Ninja Turtles si filmul din 2016 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Teenage Mutant Ninja Turtles este produs de Seth Rogen si Evan Goldberg de la Point Grey Pictures si regizat de Jeff Rowe. Filmul va fi punctul de pornire pentru mai multe filme noi din universul TMNT axate pe raufacatorii sai.

Filmul „Blue’s Clues” cu toate cele trei gazde va fi lansat anul acesta de Paramount

Tocmai ai primit o scrisoare!

Similar Posts