Lizzos Reality TV Show Watch Out for the Big Grrls dezvaluit in trailer

Lizzos Reality TV Show Watch Out for the Big Grrls dezvaluit in trailer

Este (in sfarsit) timpul sa facem loc pentru fetele mari. Lizzo, castigatoarea a trei premii Grammy, care a devenit un nume cunoscut atunci cand vine vorba de body positivity si feminism, este pregatita sa le aduca pe fetele mari in prim-plan cu un nou serial de concurs reality. Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls (Atentie la fetele mari) este o emisiune fara scenariu in care zece fete concureaza pentru sansa de a se alatura interpretei de la „Good as Hell” si „Juice” in turneul ei mondial.

Gazduit chiar de Lizzo, concursul de opt episoade este pregatit sa schimbe povestea in jurul fetelor mari in acelasi mod in care a facut-o si Lizzo. RuPaul’s Drag Race a facut-o pentru drag queens si America’s Next Top Model a facut-o pentru fetele de culoare. in Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls, cele zece concurente vor trebui sa faca twerk, sa isi depaseasca limitele si sa isi expuna vulnerabilitatile de la episod la episod – asa ca asteapta-te la momente la fel de palpitante si lacrimogene.

Trailerul o arata pe Lizzo extrem de confortabila in calitate de gazda a serialului si, de asemenea, face aluzie la genul de provocari prin care vor trebui sa treaca fetele, care includ majorete, prezentari pe scena si, bineinteles, nenumarate repetitii. Trailerul dezvaluie, de asemenea, ca Lizzo nu se va abtine sa vorbeasca despre cum se simte ca fata mare in industria de divertisment si, de asemenea, le va da curaj viitoarelor dansatoare.

Asa cum este de asteptat de la concursurile de talente, nume influente din domeniul muzicii si al coregrafiei vor fi jurati invitati alaturi de prezentator si le vor ajuta pe cele zece fete sa treaca peste provocarile lor. Printre invitatii invitati se numara coregrafele legendare Tanisha Scott, Chawnta’ Marie Van, Shirlene Quigley si Grace Holden. Acestea au lucrat si au mers in turnee cu vedete de prima mana precum Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Mary J. Blige si multe altele.

De asemenea, au fost invitate in Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls este puternica coregrafa Charm La’Donna, care a creat miscari de dans pe care le-ati vazut in videoclipurile si spectacolele live ale Selenei Gomez, Dua Lipa, Kendrick Lamar si ale multor alte vedete pop. Lista impresionanta de invitati este completata de expertul in miscari corporale Rashida KhanBey Miller si cantareata si compozitoarea multi-platina SZA.

Prime Video debuteaza Lizzo’s Watch Out For the Big Grrrls (Atentie la marile gagici) in Statele Unite pe 25 martie. in alte tari si teritorii din intreaga lume, premiera este programata pentru o fereastra in luna mai 2022. Vedeti noul trailer mai jos:

si consultati sinopsisul oficial aici:

Superstarul global Lizzo este in cautarea urmatorului mare succes. Ea cauta femei increzatoare si cu sange rece care sa se alature turneului sau mondial si doar cele mai talentate dansatoare vor avea ceea ce le trebuie pentru a face twerk pe scenele lumii alaturi de ea si a se alatura randurilor elitei BIG GRRRLS.

Sezonul 5 din „Yellowstone” va fi difuzat in doua parti la Paramount+.

Contractul lui Taylor Sheridan cu Paramount continua sa creasca.

Similar Posts