Lizzo da detalii despre auditia ei pentru remake-ul "Mica Sirena" de la Disney

Lizzo da detalii despre auditia ei pentru remake-ul „Mica Sirena” de la Disney

ANAHEIM, CALIFORNIA – 21 MAI: in aceasta fotografie distribuita de Disneyland Resort, artista castigatoare a premiului Grammy, Lizzo, pozeaza cu Baby Yoda in fata soimului Mileniului din Star Wars: Galaxy’s Edge din parcul Disneyland, pe 21 mai 2021, in Anaheim, California. (Fotografie realizata de Christian Thompson/Getty Images via Disneyland Resort)

Mica Sirena, aventura subacvatica live-action foarte asteptata de la Disney, se indreapta in sfarsit spre o lansare pe 26 mai 2023 – dar a ratat oare distributia, lasand-o pe Lizzo pe dinafara?

in iunie 2019, Variety a anuntat in exclusivitate ca Melissa McCarthy era in discutii pentru a o interpreta pe Ursula, vrajitoarea malefica a marii, urmand ca la doar cateva saptamani mai tarziu sa afle ca Halle Bailey o va interpreta pe Ariel. Dupa cum stim acum, McCarthy isi face propriul rol splashy, desi Lizzo spera initial sa preia tentaculele iconice.

Superstarul a stat recent de vorba cu Variety pentru a impartasi despre procesul ei de auditie si multe altele.

„Toata lumea stie ca am dat o auditie pentru Ursula in The Little Mermaid, si nu am fost aleasa. Dar, stiti, sunt foarte bine ca naiba. Asta nu are nimic de-a face cu Ursula, dar am fost de acord sa o fac pe Ursula un THOT, tremurand din fund.”

Este de la sine inteles ca Lizzo este un fan major al filmului si al personajului – ea a luat la social media inapoi in 2018 pentru a centura Sarmane suflete nefericite, imbracata ca insasi vicleana vrajitoare a marii.

Lizzo a detaliat, de asemenea, ca s-a intalnit cu McCarthy in timpul concertului Adele’s One Night Only concert special si, bineinteles, nu exista resentimente intre cei doi. Ceea ce exista este respectul reciproc pentru personaj, talentul pe care il au amandoi si o intorsatura fascinanta a evenimentelor cu numele lor.

„Ea a spus: „Buna, eu sunt Melissa”, a spus Lizzo. „Iar eu am zis: ‘Buna, eu sunt Melissa. si am dat si eu o auditie pentru Ursula’. Iar ea a spus: ‘Ei bine, de ce naiba am primit rolul?”, ceea ce este un lucru clasic pe care Melissa McCarthy il spune. Iar eu i-am spus: „Fato, pentru ca auditia mea a fost groaznica”. si am spus asta in timp ce Tyler Perry trecea pe langa mine. si am fost ca si cum – mi-am distrus sansele acolo. si apoi ea spune: „Ea este fiica mea Vivian”. si eu am zis: „Pleaca de aici, pentru ca numele meu este Melissa Viviane”. Ne uitam una la alta si ne intrebam: „Ce naiba se intampla?””.

Cunoscand talentul lui Lizzo, nu exista nicio sansa ca auditia ei sa fi fost „groaznica”; chiar ea a declarat acest lucru pentru Variety. Lizzo a recunoscut ca a cantat foarte bine, dar nu a vrut sa vorbeasca prea mult despre auditie sau despre faptul ca nu a obtinut rolul. Ca fan al personajului si al filmului, suntem siguri ca Lizzo asteapta cu nerabdare sa Mica Sirena la fel de mult ca si noi.

O puteti vedea pe Lizzo in „Watch Out for the Big Grrrls”, care va avea premiera in curand pe Amazon Prime Video, in timp ce cauta dansatoare de top pentru viitorul ei turneu mondial.

Similar Posts