Lizzo

Lizzo, Beck, Ethan Hawke au fost anuntati ca vorbitori principali la SXSW

Getty Images pentru American Express

Organizatorii festivalului au anuntat mai multi vorbitori principali pentru editia din acest an a festivalului SXSW din Austin, Texas. Evenimentul este la mai putin de o luna distanta, iar anuntul consolideaza si mai mult decizia ca evenimentul sa fie din nou organizat dupa doua anulari ulterioare din cauza COVID-19 si a variantelor sale.

Organizatorii revin in forta cu Lizzo, Beck, Ethan Hawke si Adam Schiff printre marile nume care vor lua cuvantul in acest an.

Lizzo, cantareata si rapperita premiata cu Grammy, va sosi pentru a tine un discurs principal cu doar cateva saptamani inainte de serialul sau fara scenariu, Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls, debuteaza pe Amazon Prime. Serialul o va vedea pe Lizzo „la vanatoare de femei dinamice, cu silueta completa, care sa se alature randurilor de elita ale Big Grrrls si sa se alature turneului ei mondial”, potrivit site-ului SXSW.

Cantaretul si producatorul Beck va fi, de asemenea, prezent pentru a sustine un discurs. Muzicianul este, de asemenea, nominalizat in Rock and Roll Hall of Fame in acest an. Printre alte personalitati care se vor adresa conferintei din acest an se numara New York Times autorul de fictiune speculativa Neal Stephenson, cel mai bine vandut autor de fictiune speculativa din New York Times, cineastul de filme imersive Celine Tricart si proaspatul sau Queer Eye ca rezident in Austin, Jonathan Van Ness. Van Ness isi va promova cel mai nou proiect Netflix, Getting Curious cu Jonathan Van Ness, si va aparea alaturi de artistul de performanta si comediantul politic ALOK.

Lista anuntata recent include, de asemenea, vorbitori de marca precum Hamilton actrita si cantareata Renee Elise Goldsberry, cantareata si actrita Sara Bareilles si autoarea, actrita si activista Busy Philipps. Ethan Hawke va fi prezent pentru a discuta despre seria sa de scenarii Audible Fishpriest. si creatorul serialului Fargo si Legiunea, Noah Hawley, va discuta despre cel mai recent roman al sau, Anthem.

Printre alte personalitati asteptate la festival se numara Greg Daniels, creatorul emisiunilor de televiziune de succes Parks and Recreation si The Good Place, chirurgul general al SUA Vivek Murthy, antreprenorul Mark Cuban si congresmanul si presedintele Comisiei pentru informatii din Camera Reprezentantilor, Adam Schiff.

SXSW 2022 se desfasoara intre 11 si 20 martie.

Similar Posts