Lin-Manuel Miranda a vorbit deja cu Disney despre construirea unei atractii Encanto

Lin-Manuel Miranda a vorbit deja cu Disney despre construirea unei atractii Encanto, iar ideea lui este perfecta

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii iubesc parcurile tematice Disney este faptul ca acestea le permit oamenilor sa traiasca povestile lor preferate intr-un mod diferit, unul mai fizic si mai „real”. Chiar acum, Disney s-a trezit cu inca un succes major cu Encanto. De cand filmul a ajuns pe Disney+ de Craciun, filmul si muzica sa de top au creat o baza masiva de fani, iar cand vezi ca filmele sunt imbratisate astfel, nu este neobisnuit sa vezi ca atractiile din parcurile tematice le urmeaza. Encanto compozitorul Lin-Manuel Miranda este unul dintre cei care doresc sa vada acest lucru si a vorbit deja cu directorul executiv al The Walt Disney Company despre acest lucru.

intr-un interviu acordat publicatiei The Wrap, Lin-Manuel Miranda vorbeste despre succesul surprinzator al Encanto, melodia „We Don’t Talk About Bruno”, care a ajuns pe primul loc in topurile Billboard, si despre popularitatea generala pe care acest film a dobandit-o deja. Am putea foarte usor sa vedem Encanto sa devina o franciza si mai mare, iar Miranda spune ca stie deja cum i-ar placea sa vada Encanto reprezentat in parcurile Disney, el vrea sa vada casita adusa la viata pentru ca oaspetii sa o exploreze. Miranda spune ca…

Am vorbit cu [CEO-ul Bob Chapek] si i-am spus: „stiu ca exista o lume in care aceasta casita traieste intr-un parc tematic si avem ocazia sa ne plimbam prin ea in realitate”.

Prima intrebare care ar aparea atunci cand incercam sa facem un cer albastru pentru o Encanto atractie de parc tematic este ce fel de atractie ar fi aceasta? Ati putea face un Encanto daca ai vrea, dar majoritatea ar fi de acord ca pur si simplu nu ar fi genul de atractie potrivit pentru aceasta poveste.

in schimb, ceva de genul „Haunted Mansion”, care a fost conceput initial ca o atractie prin care oaspetii s-ar plimba, dar in care fantomele ar fi fost inlocuite de magia casei, suna absolut perfect. Walt Disney Imagineering ar fi capabil sa faca din casita sa faca tot felul de lucruri incredibile.

Indiferent daca aceasta atractie teoretica este ceva prin care sa te plimbi sau prin care sa te plimbi, structura de baza suna perfect. Lin-Manuel Miranda o compara cu Mica Sirena: Ariel’s Undersea Adventure, care se gaseste la Disney California Adventure, care este o atractie intunecata traditionala care ii poarta pe oaspeti prin evenimentele si momentele muzicale ale filmului, acelasi la care Miranda participa la transformarea intr-un remake live-action. Miranda continua…

Ei bine, mi-am dus copiii la Disneyland pentru prima data inainte de pandemie, acum cativa ani. si am vazut „Mica Sirena” de cinci ori la rand. Acolo se duce creierul meu. Vreau sa intru si sa ies din aceasta caseta, sa vad personajele si sa vad cum reactioneaza casa, pentru ca asta e ceva ce Disney poate face si nimeni altcineva nu poate face.

Bineinteles, urmatoarea intrebare pe care cineva si-ar pune-o dupa ce a decis ce Encanto ar trebui sa fie atractia, este unde ar trebui sa fie amplasata atractia. S-a sugerat ca poate Epcot ar trebui sa primeasca un pavilion Columbia in World Showcase care sa includa aceasta atractie. America de Sud este inca complet nereprezentata acolo, asa ca este o bucata de diversitate pe care zona ar putea cu siguranta sa o foloseasca. Encanto‘este unul dintre motivele pentru care filmul este atat de iubit. S-a sugerat, de asemenea, ca Disney’s Animal Kingdom ar putea folosi o sectiune America de Sud, desi Encanto nu prea se potriveste cu temele parcului, care se refera la animale si conservare.

Bineinteles ca un Encanto ar putea fi amplasata cu usurinta in Fantasyland de la Disneyland sau Magic Kingdom, aici existand toate celelalte atractii magice din povesti, iar Encanto este cu siguranta una dintre acestea.

Oriunde ar merge si oricum ar functiona, o Encanto este ceva ce Disney ar trebui sa ia in considerare cu siguranta. Casita este un loc pe care multi fani si-ar dori sa-l viziteze, iar cu Walt Disney Imagineering la conducere, magia pe care am putea-o experimenta este aproape nelimitata.

Similar Posts