Liam Neeson chiar renunta la filmele de actiune? Ce spune actorul din Blacklight

Liam Neeson chiar renunta la filmele de actiune? Ce spune actorul din Blacklight

Au trecut aproape cincisprezece ani de cand cariera lui Liam Neeson a atins noi culmi, cand actorul a dat un celebru telefon de film in Taken. Bineinteles, acesta a continuat sa devina un clasic modern si printre cele mai bune filme de actiune din ultima vreme. De cand a vorbit despre „setul sau special de abilitati” in succesul din 2008 (spre necredinta actorului), Neeson a continuat sa joace in filme cu mai multe cascadorii, pe masura ce se apropie de varsta de 70 de ani. Cat de departe se va intinde cariera de star de actiune a actorului?

Cel mai recent film de actiune al lui Liam Neeson este Blacklight, care a ajuns in cinematografe in acest weekend. Filmul vine nu la mult timp dupa ce actorul a declarat anterior, anul trecut pe vremea asta, ca planuieste sa se retraga din genul destul de curand, dar oare vorbea serios? Iata ultimele noutati, dupa spusele actorului:

Anul acesta implinesc 70 de ani, asa ca inca mai scap cu bine. Cred ca filmele de actiune se vor incheia – trebuie sa o faca. Publicul nu este prost, sa stiti. Vor spune: ‘Oh, la naiba cu tipul asta, Liam Neeson’. Trebuie sa aiba 71, 72, 73 de ani…” Ma voi opri la un moment dat.

Neeson a impartasit ca inca planuieste sa renunte la filmele de actiune smecheresti pentru care a devenit celebru in curand, atunci cand a vorbit cu Today. in gluma, el a atribuit aceasta decizie publicului, despre care crede ca nu va fi la curent cu faptul ca un barbat de 70, 80 si 90 de ani este un star de actiune. Bineinteles ca la asta se adauga faptul ca exista destul de multi actori care au rupt tiparul si au reusit ca actori mai in varsta. Arnold Schwarzenegger are 74 de ani si si-a reluat rolul intr-un Terminator filmul Terminator nu cu mult timp in urma. in mod similar, Sylvester Stallone are 75 de ani si a terminat recent filmul The Expendables 4. В 

cel mai recent film de actiune al lui Liam Neeson, in care actorul joaca rolul unui agent FBI pe nume Travis Block, care descopera o teorie a conspiratiei in cadrul guvernului. Vedeti trailerul pentru Blacklight:В 

Criticii nu au fost prea amabili cu Blacklight, Joe Morgenstern de la Wall Street Journal spunand ca „nu este deloc un film”, printre alte sentimente similare. Cinefilii au pareri impartite cu privire la Blacklight pana in prezent, iar in weekendul de deschidere nu se asteapta ca acesta sa impresioneze, cu o estimare de 2,9 milioane de dolari pe piata interna.

in continuare, Liam Neeson mai are doua thrillere de actiune pe care le-a filmat deja. Unul se numeste Memory iar celalalt se numeste Retribution. De asemenea, el a semnat pentru alte cateva filme care par sa fie in acelasi gen, asa ca, desi actorul se pregateste sa schimbe vitezele, asa cum a spus, poate la comedii romantice englezesti, nu va asteptati ca el sa mearga la curcan rece dupa ce Blacklight. В 

Liam Neeson are, cu siguranta, o gama variata si, dupa o perioada masiva de explorare a punctului sau slab in actiune, l-am putea vedea abordand tot felul de proiecte diferite fara o arma in mana.

Similar Posts