Letterkenny Spinoff Shoresy dezvaluie o traiectorie amuzanta

Letterkenny Spinoff Shoresy dezvaluie o traiectorie amuzanta

Letterkenny este un sitcom canadian despre incercarile si necazurile hilare ale unui oras rural canadian. Acum, dupa zece sezoane, va avea un spin-off. Astazi, Hulu a lansat un teaser trailer si o prima imagine pentru Shoresy, care urmeaza sa apara pe streamer mai tarziu in aceasta primavara.

Shoresy va fi un spin-off de sase episoade si il va vedea pe scenaristul si creatorul serialului, Jared Keeso, in rolul principal. in Letterkenny, care este creat tot de Keeso, Shoresy este un jucator local de hochei de mare succes. in serialul original, Keeso are dubla atributie, jucand personajul principal Wayne si personajul recurent Shoresy. Modul in care serialul se descurca cu Keeso interpretand ambele personaje este ca nu arata niciodata fata lui Shoresy si il pune pe Keeso sa-si citeasca replicile cu o voce de falset. Shoresy il va urmari pe personajul principal in timp ce este recrutat de la echipa locala de hochei la o echipa AAA.

Trailerul teaser si prima imagine nu dezvaluie prea multe despre noul serial, dar prezinta accentul pus de serial pe sportul preferat al canadienilor, hocheiul. De asemenea, arata ca Shoresy va lansa Letterkennyde a nu arata niciodata fata personajului. Teaserul si imaginea prezinta cateva dintre vedetele pe care fanii se pot astepta sa le vada alaturi de Keeso in serial. in serial va juca si Tasya Teles (The 100), Harlan Blayne Kytwayhat, Blair Lamora, Ryan McDonell (Battlestar Galactica), Max Bouffard (Letterkenny), si Keilani Rose. De asemenea, vor juca si jucatorii profesionisti de hochei Jonathan-Ismael Diaby, Andrew „The Canon” Antsanen, Terry Ryan, Jon „Nasty” Mirasty, Brandon Nolan si Jordan Nolan.

Shoresy va avea, de asemenea, ca invitati pe Laurence Leboeuf (19-2), Scott Thompson (The Kids in the Hall), Jonathan Torrens (Trailer Park Boys), Jacob Tierney (Letterkenny), Camille Sullivan (The Man in the High Castle), si multe altele.

Keeso activeaza in serial in calitate de producator executiv, creator si scenarist, in timp ce joaca in serial. Tierney va fi, de asemenea, producator executiv, precum si regizor. Kaniehtiio Horn serveste ca producator consultant, alaturi de Mark Montefiore ca producator executiv si Kara Haflidson ca producator pentru New Metric Media. Chris Kelley ocupa functia de director de productie, iar Sarah Fowlie este sefa de productie, Carlyn Klebuc este director general, Justin Stockman este vicepresedinte de dezvoltare de continut si programare, iar Karine Moses este vicepresedinte senior de dezvoltare de continut si stiri pentru Bell Media.

Sezonul de sase episoade din Shoresy ajunge pe Hulu in cursul acestei primaveri. Vedeti mai jos prima imagine de prezentare si trailerul teaser:

Data de lansare a sezonului 10 din ‘Letterkenny’ a fost dezvaluita cu o privire asupra Hicks-ului preferat al tuturor

Pitter-patter, sa ne apucam de ea!

Similar Posts