LEGO lanseaza setul Horizon Forbidden West Tallneck

LEGO lanseaza setul Horizon Forbidden West Tallneck

Una dintre modalitatile de masurare a succesului unei francize este de a vedea daca exista o colectie LEGO bazata pe aceasta. Nu ca Horizon: Forbidden West nu este urias: chiar saptamana trecuta, PlayStation Studios a dezvaluit ca jocul de succes si continuarea directa a jocului din 2017 Horizon Zero Dawn s-a vandut in peste 20 de milioane de exemplare inainte de lansare, asa ca a spune ca va fi unul dintre cele mai mari si mai bine vandute titluri din 2022 este putin subestimat. Iar acum, fanii pot detine mult mai mult decat jocul in sine.

PlayStation si The LEGO Group au decis sa sarbatoreasca Horizon: Forbidden West‘s success by joining forces to create one of the collectible’s most ambitious items to date. Grupul LEGO a lucrat indeaproape cu dezvoltatorul de jocuri Guerrilla pentru a crea un set LEGO de 1.222 de piese de construit si expus.

Modelul este o recreere a iconicului Tallneck si masoara peste 34 cm (13,5 in.) inaltime, 23 cm (9 in.) latime si 17 cm (6,5 in.) adancime. Robotul maiestuos este o masina pe care protagonista Aloy (dublata de Ashly Burch) o foloseste pentru a explora zonele din apropiere – iar Aloy vine si ea in set! Setul va include, de asemenea, o casca pentru Aloy, impreuna cu arcul ei caracteristic si sulita construita din caramida. De asemenea, puteti termina asamblarea pieselor adaugand detalii de peisaj care vin si ele cu setul, totul pentru a face din el un centru de afisare perfect.

Cand a vorbit despre colaborarea cu Guerrilla si Playstation, designerul de la The LEGO Group Isaac Snyder a laudat proiectul si a prezentat referintele incluse in set:

„Sa facem echipa cu Guerrilla a fost cu adevarat remarcabil. Echipa Guerrilla este incredibil de pasionata de lumea din „Horizon: Forbidden West” si ne-au fost de mare ajutor pentru a ne asigura ca putem crea o reprezentare autentica in forma de LEGO. Datorita colaborarii noastre stranse, am reusit sa includem referinte la toate aspectele cele mai iconice din ‘Horizon: Forbidden West’, de la masini incredibile, ruine misterioase, triburi unice si peisaje uimitoare. intre echipele de design exista un respect reciproc foarte mare si toti cei implicati au fost mai mult decat incantati sa vada acest model prinzand viata! Speranta noastra este ca toti cei care construiesc acest model sa se distreze la fel de mult cum ne-am distrat noi cand l-am proiectat.”

Modelul construibil Tallneck va fi disponibil in luna mai a acestui an pe LEGO.com, in magazinele cu amanuntul ale marcii LEGO si la marii retaileri din intreaga lume, la pretul de 79,99 dolari. Potrivit The LEGO Group, aceasta lansare este doar una dintre cele peste 245 de seturi LEGO lansate in prima jumatate a anului, ceea ce reprezinta cea mai mare cantitate de seturi LEGO pe care compania le-a lansat vreodata intr-un anumit interval de timp.

Orizont: Forbidden West va fi lansat pentru PlayStation 4 si PlayStation 5 pe 18 februarie. Descopera modelul construibil Tallneck (si Aloy) mai jos:

‘Bloom County’ al lui Berkeley Breathed va primi o transformare in serial de animatie, prin amabilitatea FOX

Iubita banda desenata de benzi desenate va avea o noua audienta pe retea

Similar Posts