Kyle Chandler despre ce i-a invatat editia timpurie a Rebootului condus de femei

Kyle Chandler despre ce i-a invatat editia timpurie a Rebootului condus de femei

Early Edition Kyle Chandler a dezvaluit ca anuntul CBS despre un reboot al indragitului serial condus de o femeie l-a facut sa rada. in timpul unui interviu in exclusivitate pentru emisiunea Showtime Super Pumped: The Battle for Uber cu Christina Radish de la Collider, Chandler s-a gandit, de asemenea, la ce l-a invatat serialul si la modul in care Editie timpurie i-a afectat cariera.

Cand a fost intrebat daca a fost surprins de rebootul condus de femei al serialului Early Edition, Chandler a spus ca un prieten i-a trimis vestea, iar prima sa reactie a fost de ras. in cuvintele lui Chandler: „Mi-a trimis vestea si am inceput sa rad. Daca ar fi trebuit sa apara ceva pe telefonul meu, nu ar fi fost asta. Am inceput sa rad. Este o lume ciudata. Nu m-a surprins cu adevarat sau ceva de genul acesta.”

Desi ideea unui reboot il amuza pe Chandler, starul are un loc special in inima sa pentru serial, deoarece Editia timpurie l-a invatat sa se implice profund in tot ceea ce face. Dupa cum povesteste Chandler, a avut libertatea de a ajuta la elaborarea scenariilor sale in Early Edition, ceea ce l-a facut sa se simta ca si cum ar fi facut parte din intregul proces. Dupa cum descrie Chandler experienta:

„Cel mai important lucru pe care l-am invatat din acel show a fost ca luam scenariul si ei imi permiteau sa fac modificari. Trimiteam modificarile prin fax la L.A., iar ei mi le trimiteau inapoi prin fax sau ma anuntau daca era bine sau nu. in acest fel, a functionat foarte bine, pentru ca am putut invata cum sa lucrez cu scenariile si scenele. in mintea mea, regizam, editam, scriam si jucam, si ma implicam. Am fost implicat in proces si mi-am dat seama cat de important este ca toata lumea sa se implice in proces, astfel incat sa aiba acest sentiment de proprietate. A fost un spectacol grozav.”

Chandler a subliniat, de asemenea, modul in care conducerea Editia timpurie din 1996 si 2000 a fost o munca enorma si ca serialul a cerut mult de la distributie si echipa. Dupa cum spune Chandler:

„Va voi spune ce a insemnat serialul in cariera mea. A fost unul dintre primele seriale la care aproape am ajuns la o suta [de episoade]. Asta era pe vremea cand faceai 22 de episoade pe an si era o munca grea, mai ales in acel serial, pentru ca era iarna. Foloseam toate acele poduri pana tarziu in noapte. Faceam o multime de zile de vineri. in meserie, asta inseamna ca lucrezi de vineri seara pana sambata dimineata, dar tot te intorci la munca luni dimineata, devreme. Prima mea fiica, Sydney, abia se nascuse cand am primit acel loc de munca, asa ca a fost un lucru urias pentru mine, ca tanar si ca familist. Asta a fost foarte important. si a fost o experienta minunata.”

Editia timpurie urmareste povestea unui barbat pe nume Gary (Chandler), care incepe in mod misterios sa primeasca un exemplar al ziarului Chicago Sun-Times cu o zi inainte. inzestrat cu cunostinte speciale despre viitor, Gary incearca sa foloseasca ceea ce afla din ziar pentru a preveni evenimente teribile in fiecare zi. Serialul a fost difuzat timp de patru sezoane si 90 de episoade. La inceputul acestei luni, serialul a primit o comanda pilot pentru un reboot condus de o femeie.

Chandler va putea fi vazut in urmatorul serial The Battle for Uber, primul sezon al unui serial antologic despre afacerile care au schimbat lumea pentru totdeauna, in bine sau in rau. Primul sezon ii are ca protagonisti pe Chandler si Joseph Gordon-Levitt in rolul lui Travis Kalanick si, respectiv, Bill Gurley, in calitate de co-creatori ai Uber.

Super incantat: The Battle for Uber va avea premiera la Showtime duminica, 27 februarie, la ora 22:00 ET/PT. Cautati in curand conversatia noastra completa cu Chandler.

Kyle Chandler, Tiffany Boone si DemiГЎn Bichir din ‘The Midnight Sky’ despre drama post-apocaliptica a lui George Clooney

in plus, au venit cu propriile teorii despre ce s-a intamplat cu Pamantul?

Similar Posts