Knuckles domina in noul spot de la Super Bowl

Knuckles domina in noul spot de la Super Bowl

x

Un nou spot TV pentru Sonic the Hedgehog 2, care coincide cu Super Bowl-ul din acest weekend, tocmai a fost lansat de Paramount Pictures si il prezinta pe ceata albastra titulara, interpretata de Ben Schwartz, precum si pe Knuckles al lui Idris Elba si Tails al lui Colleen O’Shaughnessey, care se aduna, in mod corespunzator, pe un teren de fotbal.

Dar adevarata vedeta a spectacolului este reprezentata de toate imaginile nou dezvaluite din film, in special de mai multe scene cu Knuckles, inamicul echidna rosie, pe care l-am vazut anterior doar intr-o singura scena, desi una in care blocheaza impresionant de singur miscarea spin-dash a lui Sonic.

in acest nou spot TV, il putem vedea pe Knuckles in mult mai multa actiune, inclusiv un meci fata in fata cu Sonic in ruinele antice care adapostesc ravnitul si puternicul Chaos Emerald, coborand cu snowboardul pe un varf prafuit in urmarirea ariciului, si chiar o privire impresionanta asupra unui mecha gargantuescul, pilotat de Dr. Robotnik al lui Jim Carrey, care incearca sa-i doboare pe Tails si Sonic intr-un biplan rosu.

Toate acestea vin dupa alte spoturi TV axate pe sport, inclusiv unul cu tematica Jocurilor Olimpice de Iarna, in care Sonic isi arata abilitatile de snowboarding in timp ce ii face umbra medaliatului cu aur Shaun White.

Nu exista nicio indoiala ca Knuckles este atractia majora a filmului, deoarece personajul sau din jocuri este un pungas preferat de fani. Chiar si Schwartz a apreciat interpretarea lui Elba in rolul personajului mai dur decat pielea ca fiind „grozava”. Twittersfera a innebunit in mod similar anul trecut la dezvaluirea personajelor din film in timpul primei Sonic la The Game Awards. in plus, marketingul japonez pentru film include in mod inteligent subtitrarea Sonic VS Knuckles.

Sonic the Hedgehog 2 intra in cinematografe pe 8 aprilie.

Similar Posts