Kit Harington spune ca asteapta un telefon pentru urmatoarea sa aparitie in MCU

Kit Harington spune ca asteapta un telefon pentru urmatoarea sa aparitie in MCU

O multime de fani ai Universului Cinematografic Marvel au inceput sa fie putin nelinistiti ca nu am auzit niciun cuvant despre o aparitie a lui Eternals continuare, in conditiile in care epopeea epica milenara este acum difuzata pe Disney Plus si continua sa se afle adorata de fani care nu sunt vehement in dezacord cu consensul criticii.

Shang-Chi si Legenda celor zece inele a avut o continuare confirmata oficial in urma cu peste doua luni, dar pana acum extravaganta intergalactica a lui Chloe Zhao a fost acoperita de o patura de tacere. Cel putin, ne putem astepta ca cel putin o mana de personaje principale sa apara undeva in vasta franciza, cu Dane Whitman al lui Kit Harington chiar in capul listei.

A doua scena post-credite din Eternals a prezentat debutul off-screen al lui Blade al lui Mahershala Ali, asa ca multi oameni se asteapta, in mod normal, ca viitorul Cavaler Negru si lama sa de Ebony Blade sa joace un rol semnificativ in iminentul reboot al Daywalker-ului. Cu toate acestea, Harington a sustinut ca nu stie nimic in timpul unei aparitii recente la emisiunea Zoe Ball Breakfast Show.

„Nu, nu din cate stiu eu. Suna ca un raspuns foarte politic. Este interesant pentru mine. Ultimul film, asa cum au vazut toti cei care au vazut, a creat un fel de idee ca as putea merge mai departe, asa ca sper. Dar cred ca ori de cate ori raspunzi la intrebari despre aceste lucruri, oamenii te arata cu degetul si spun „mincinosule”, ca si cum ai sti mai multe decat ceilalti, habar nu am. Chiar nu stiu. Astept un telefon in legatura cu asta la un moment dat”.

Desigur, oricine este asociat cu Marvel nu are nicio problema in a minti cu nerusinare atunci cand este intrebat despre viitorul lor pe termen scurt si lung, asa ca exista toate sansele ca Harington sa stie exact ce il asteapta.

Similar Posts