Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc stabileste data de lansare

Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc stabileste data de lansare

Demon Slayer fanii care au tinut pasul cu zel cu fiecare lansare de duminica de la The Entertainment District Arc a avut premiera la inceputul lunii decembrie, au avut parte de un final special de o jumatate de ora in data de 13 februarie. Acum, aceiasi fani asteapta cu nerabdare The Swordsmith Village Arc sa fie adaptat. Cu toate acestea, unii fani au o preferinta pentru versiunea dublata in limba engleza si au fost nevoiti fie sa se resemneze sa urmareasca dublajul original japonez, fie sa astepte. Daca faceti parte din aceasta din urma categorie, exista o veste excelenta: asteptarea va lua sfarsit in curand! De fapt, nu numai ca asteptarea a luat sfarsit, dar, spre deosebire de telespectatorii de la submarin, veti putea, daca doriti, sa va bucurati de tot sezonul dintr-o data.

Anuntul a venit sub forma unei postari pe contul oficial de Twitter Demon Slayer (engleza). Distributia vocala principala se va intoarce pentru a-si imprumuta vocile cvartetului nostru preferat: Zach Aguilar in rolul protagonistului cu inima buna Tanjiro Kamado, Abby Trott in rolul lui Nezuko Kamado, sora demonica a lui Tanjiro, Aleks Le in rolul lui Zenitsu Agatsuma, cel mai adesea las, dar care nu doarme, si Bryce Papenbrook in rolul lui Inosuke Hashibira, care poarta cap de mistret. in rolul lui Sound Hashira Tengen Uzui Hashira Tengen Uzui, cel care le va servi drept mentor celor trei vanatori de demoni in acest arc, este Ray Chase.

Cele unsprezece episoade ale Arcului The Entertainment District, care corespund aproximativ capitolelor 70-97 din Manga originala a lui Koyoharu Gotouge, vor deveni disponibile pentru streaming pe Crunchyroll si Funimation in aceasta duminica, 20 februarie. Prima jumatate a sezonului 2 din Demon Slayer, care corespunde la Arcului Trenul Infinitului este deja disponibila pentru streaming, in cazul in care doriti sa va puneti la curent cu arcul anterior inainte de a va aventura intr-un loc „inundat de vanitate si dorinta, un oras care spumega de dragoste si ura”, unde un demon pandeste si se ascunde printre oamenii de rand.

Nu la mult timp dupa ce Arcul Districtul de divertisment‘s final a fost difuzat, studioul Ufotable a confirmat ca urmatorul Arc din serie, Arc Swordsmith Village Arc, este deja in lucru. Acest sezon va corespunde probabil capitolelor 98 – 127 din Manga, ceea ce il va face posibil sa aiba aceeasi lungime ca si Entertainment District Arc. Consultati reportajul nostru anterior despre recent anuntatul sezon 3 pentru a afla mai multe.

‘Stranger Things’ se termina cu sezonul 5 pe Netflix

Este timpul sa parasim Hawkins pentru totdeauna.

Similar Posts