Kevin Hart are o parere excelenta despre motivul pentru care nu se va antrena cu Mark Wahlberg sau Dwayne Johnson

Kevin Hart are o parere excelenta despre motivul pentru care nu se va antrena cu Mark Wahlberg sau Dwayne Johnson

Kevin Hart este cunoscut pentru simtul umorului care il caracterizeaza, pentru statura mica si chiar pentru ca merge ocazional la sala. Dar sa faca sport ca Mark Wahlberg, colegul sau de platou de la Netflix, precum si Dwayne Johnson? Poate nu atat de mult. Poate ca ii numara pe acesti staruri de actiune printre cei mai buni prieteni ai sai, dar se pare ca relatia lor excelenta nu se extinde la Paradisul de fier.

Kevin Hart a dezvaluit motivul pentru care nu se va antrena cu colegii sai actori Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, in timpul unei aparitii in cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show. Se pare ca nu are nimic de-a face cu prietenia lor si totul are de-a face cu faptul ca nu a alunecat un disc. El a spus:

Ceea ce am descoperit este ca, atunci cand ajung sa lucrez cu oameni care sunt cu adevarat dedicati salii de sport, nu ne antrenam, nici macar nu vrem sa o facem. Nu vreau sa fiu in spatiul tau, nu am nevoie de tine in spatiul meu. imi place ca te duci la ea, dar suntem pe doua lungimi de unda diferite de timp si program. Desi Mark se trezeste devreme… Dar nu mentionam niciodata acest lucru, iar apoi, din cand in cand, mai arunca cate o vorba de genul: „Hei Kev, poate ar trebui sa ne antrenam”. Iar eu sunt foarte sincer: „Nu, nu vreau”. Mark zice: „Ar trebui sa facem una”. si eu am zis: „Nu, nu trebuie. Cred ca relatia noastra este grozava si nu vreau sa te duci acolo, sa incercam sa ne impresionam unul pe celalalt si sa ne facem rau’. Asa se intampla. El ridica o anumita greutate, apoi eu incerc sa fac acelasi lucru. Urmatorul lucru pe care il stiu este ca mi-am rupt spatele. Nu am nevoie sa fiu in preajma acestui lucru. imi place sa fiu singur si cu singurul meu antrenor la care pot sa tip din cand in cand.

Sa tipi la un antrenor pe care il platesti este una, dar sa tipi la o fiinta umana de doua ori mai mare decat tine este altceva. Antrenamentul nu este intotdeauna distractiv, iar vedeta pare multumita sa se inconjoare de oameni care il provoaca fara sa-i rupa coloana vertebrala. Acest lucru nu il exclude doar pe Me Time colegul Mark Wahlberg – Kevin Hart obisnuieste sa raspunda „nu” la orice invitatie la Iron Paradise al lui Dwayne Johnson si profita de orice ocazie pentru a-l trolla pe prietenul sau axat pe fitness. El a spus:

De aceea nici eu nu ma antrenez cu Dwayne, nu vreau sa intru acolo si sa ridic toata mizeria aia, toate prostiile pe care le are acolo. Cine vrea sa faca toate chestiile alea? … Fa ce faci tu, iar eu fac ce fac eu.

Este ceva de spus despre faptul ca iti cunosti punctele forte, iar Kevin Hart este cu siguranta constient de ceea ce poate si ce nu poate face. Cu greu il putem invinovati. Dupa ce a avut un accident de masina destul de grav in urma cu doi ani, a suferit rani destul de grave si a trebuit sa urmeze un regim de antrenament intens pentru a-si recapata mobilitatea completa. Poate ca nu poate muta muntii ca Dwayne Johnson, dar Hart este mai mult decat capabil sa se descurce in sala de sport.

Cand nu transpira, Kevin Hart joaca in filmele care urmeaza sa apara in curand The Man From Toronto si Borderlands. De asemenea, puteti sa aruncati o privire la mai multe lansari viitoare de filme pentru a incepe sa va planificati experienta de vizionare din 2022.

Similar Posts