Ken Watanabe il inlocuieste pe Benedict Wong in filmul lui Gareth Edwards

Ken Watanabe il inlocuieste pe Benedict Wong in filmul lui Gareth Edwards

Anuntat pentru prima data la inceputul anului 2021, filmul SF din viitorul apropiat al lui Gareth Edwards True Love isi reorganizeaza membrii distributiei. Benedict Wong, care apare in urmatorul film Marvel Doctor Strange in Multiversul nebuniei, a fost nevoit sa iasa din proiect din cauza unor conflicte de program, si va fi inlocuit de Ken Watanabe, nominalizat la Oscar, care a lucrat anterior cu Edwards in filmul din 2014 Godzilla.

Pe masura ce au aparut detalii despre complotul filmului True Love sunt tinute sub tacere, nu este clar in ce calitate a aparut initial Wong si, ulterior, ce rol urmeaza sa preia Watanabe. Starul japonez a facut parte din distributia unor mega-blockbustere precum Inception si Pokemon: Detectiv Pikachu, pe langa faptul ca a jucat in titluri aclamate de critica, precum Clint Eastwood’s Scrisori din Iwo Jima si The Last Samurai.

De asemenea, a mai fost anuntat anterior pentru True Love este Allison Janney, castigatoare a premiului Oscar si de sase ori castigatoare a premiului Emmy (I, Tonya). Istoria lui Janney cu roluri comice ar putea sugera ca True Love are un filon comic propriu, iar titlul insusi face aluzie la o poveste de dragoste, desi intr-un cadru SF. Ar putea fi toate aceste lucruri in acelasi timp, dar este inca prea devreme pentru a ne da seama. Productia a inceput in urma cu putin peste o luna, asa ca trebuie sa mai asteptam inca o vreme pana cand vom primi primele imagini si chiar un trailer.

in afara de Janney, Watanabe se va alatura lui John David Washington, Gemma Chan si Sturgill Simpson. Povestea este scrisa chiar de Edwards.Dragoste adevarata va marca cea de-a patra incursiune a lui Edwards in povestile SF din film. El si-a facut debutul in lungmetraj cu filmul nominalizat la premiile BAFTA Monsters, un film din 2010 cu Scoot McNairy in rolul principal. Filmul a iesit in evidenta pentru ca a fost produs cu o echipa redusa, iar Edwards a dublat functiile de director de fotografie, efecte vizuale si designer de productie. Bugetul a fost sub 500.000 de dolari, iar filmul a ajuns sa aiba incasari de peste 4 milioane de dolari.

Dupa ce a facut un miracol dintr-un film cu monstri minuscul, Edwards a fost rapid ales sa regizeze Godzilla, care a avut incasari de peste 500 de milioane de dolari. Regizorul a fost apoi invitat sa conduca Rogue One: O poveste Star Wars, care este considerat unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodata – la mare distanta de proiectul initial al cineastului. in cazul in care talentul lui Edwards de a spune povesti SF si de a stapani bugete de toate dimensiunile se va dovedi din nou o combinatie buna, am putea avea in fata o alta poveste extrem de amuzanta pe care sa o asteptam cu nerabdare in lunile urmatoare.

Dragoste adevarata nu a primit inca o data de lansare.

Cum demonstreaza „KIMI” valoarea filmarilor in Seattle

Hollywood, ia notite!

Similar Posts