Kate McKinnon se alatura lui Margot Robbies in filmul Barbie Live-Action

Kate McKinnon se alatura lui Margot Robbies in filmul Barbie Live-Action

Venind dupa recenta adaugare a Shang-Chi Simu Liu, viitoarea Barbie de la Warner Brothers si-a mai gasit un membru in distributie. Raportat in exclusivitate de Deadline, Kate Mckinnon este cea mai recenta vedeta care se va alatura lumii mereu expansive a lui Barbie. Mckinnon este doar ultimul membru al acestei distributii de vedete care ii include pe Liu, America Ferrera, Ryan Gosling in rolul lui Ken, jucaria lui Barbie, si Margot Robbie in rolul infamantului personaj principal. La fel ca Ferrera si Liu, rolul lui Mckinnon ramane un mister in acest moment.

Greta Gerwig va regiza filmul dupa un scenariu pe care l-a scris impreuna cu colaboratorul ei de lunga durata Noah Baumbach. Intriga este inca necunoscuta, dar filmul se bazeaza pe linia Mattel de papusi populare care au debutat in 1959 si, avand in vedere experienta lui Gerwig, nu va asteptati ca aceasta sa fie o adaptare tipica. Cele doua filme anterioare ale sale nominalizate la Oscar Lady Bird si Little Women, pe care tot ea le-a scris si regizat, au fost experiente foarte feminine. Acest lucru face ca abordarea ei asupra francizei Barbie sa fie mult mai intriganta decat ar fi fost altfel. Robbie va produce, de asemenea, acest film prin intermediul bannerului sau de productie LuckyChap’s, impreuna cu Tom Ackerley de la LuckyChap.

Robbie Brenner va produce, de asemenea, prin intermediul Mattel impreuna cu David Heyman de la Heyman Films. in cele din urma, Josey McNamara de la LuckyChap si Ynon Kreiz de la Mattel vor fi producatori executivi. De la crearea sa in 2014, LuckyChap a produs filme care au concurat la Oscar, precum I, Tonya cu Robbie si Tanara promitatoare. Cand combini acest lucru cu pedigree-ul lui Gerwig, credibilitatea acestei productii este mai mult decat demna de Casa de vis a lui Barbie.

Barbie va vedea Robbie reechipa cu Mckinnon dupa ce au lucrat impreuna in drama Liongate din 2019 Bombshell!. Cu toate acestea, Mckinnon este cel mai bine cunoscuta pentru actuala ei cursa in Saturday Night Live unde a fost membra a distributiei acestui popular show de comedie de schite din 2012. Marele ei talent comic va fi util pentru Barbie, mai ales avand in vedere momentele ei memorabile si hilare cu Gosling de-a lungul anilor in SNL. Mckinnon va fi vazuta in continuare in rolul lui Carole Baskin in serialul Hulu’s Tiger King . Joe vs. Carole care va avea premiera luna viitoare.

Barbie a vazut multe aventuri animate direct-to-DVD de-a lungul anilor, dar aceasta va fi introducerea acestui personaj in live-action. Acest nou film este asteptat sa intre in productie la inceputul anului 2022 la studiourile Leavesden Studios din Londra ale Warner Brothers si este asteptat sa ajunga in cinematografe undeva in 2023. Pentru toate noutatile Barbie stiri, ramaneti alaturi de Collider.

John Cena va juca in filmul de animatie live din Looney Tunes „Coyote vs. Acme

Peacemaker pare sa aiba un nou inamic in vizor si numele lui este Wile E. Coyote.

Similar Posts