Kat Coiro regizeaza versiunea cinematografica a romanului lui Liane Moriarty

Kat Coiro regizeaza versiunea cinematografica a romanului lui Liane Moriarty

Kat Coiro, care a regizat recent comedia romantica cu Jennifer Lopez si Owen Wilson Marry Me, devine rapid o regizoare in voga la Hollywood, si se pare ca si-a gasit urmatorul proiect. Deadline anunta ca Coiro va regiza The Husband’s Secret pentru Sony Pictures, bazat pe cartea bestseller cu acelasi nume a lui Liane Moriarty. Scenariul va fi adaptat de Christy Hall si Paul Weitz, iar Chris Weitz si Andrew Miano de la Depth Of Field vor produce proiectul.

Proiectul este in curs de dezvoltare si, desi detaliile legate de complot sunt tinute sub tacere in acest moment, romanul „urmareste trei femei ale caror vieti se interconecteaza in mod neasteptat dupa ce una dintre ele descopera un secret devastator”. Nu se stie daca adaptarea cinematografica va diferi semnificativ de roman sau daca va respecta indeaproape intriga originala a lui Moriarty, ambele situatii petrecandu-se in trecut atunci cand Hollywood-ul a adaptat opera acesteia.

Opera lui Moriarty nu este straina de adaptari, intrucat celalalt bestseller al ei Big Little Lies a fost adaptat sub forma unui serial HBO cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley si Zoe Kravitz in rolurile principale. Serialul a castigat opt premii Emmy. inclusiv Outstanding Limited Series, iar cel mai recent roman al lui Moriarty Nine Perfect Strangers (Noua straini perfecti), a fost, de asemenea, adaptat intr-un serial limitat pentru Hulu, iar romanul ei Merele nu cad niciodata este in prezent in curs de adaptare pentru telveision de catre Peacock.

Cel mai recent film al lui Coiro, Marry Me, face in prezent o rafala de iubire in cinematografe, debutand pe locul trei in clasamentul box office de weekend cu 8,2 milioane de dolari, in ciuda faptului ca a fost lansat simultan si pe Peacock. Coiro este, de asemenea, cunoscuta pentru munca sa in televiziune, dupa ce a regizat episoade pentru emisiuni precum Dead to Me, Shameless, It’s Always Sunny in Philadelphia, Modern Family, si Brooklyn Nine-Nine. De asemenea, a regizat episoadele pilot pentru serialul Peacock Girls5eva, si pentru viitorul serial Disney+ foarte asteptat She-Hulk, care va avea premiera in acest an.

Adaptarea lui Coiro pentru The Husband’s Secret nu are deocamdata o fereastra sau o data de lansare, dar pe masura ce vor fi dezvaluite mai multe detalii, precum distributia si o data de filmare pentru film, vom afla cu siguranta mai multe despre aceasta adaptare misterioasa. Pentru toate stirile de ultima ora despre The Husband’s Secret, ramaneti cu Collider.

Owen Wilson confirma ca se va intoarce in sezonul 2 din „Loki” si spune ca filmarile incep in curand

Sa speram ca asta inseamna ca Mobius isi poate primi in sfarsit jet ski-ul.

Similar Posts