Jujutsu Kaisen Sezonul 2 primeste o lansare in 2023

Jujutsu Kaisen Sezonul 2 primeste o lansare in 2023

Cu Jujutsu Kaisen filmul prequel care a avut premiera in Japonia la sfarsitul lunii decembrie 2021 si lansarea sa in America de Nord este aproape, fanii indragitei serii anime au un alt motiv sa fie entuziasmati, deoarece s-a confirmat ca al doilea sezon al serialului Jujutsu Kaisen va sosi in 2023.

in timpul unui eveniment organizat astazi pe scena pentru a sarbatori succesul filmului prequel Jujutsu Kaisen 0 (via Crunchyroll), a fost confirmat faptul ca sezonul doi al seriei anime se afla in productie si este programat sa fie difuzat in 2023. Grupul de discutii pentru marele anunt a fost format din mai multi actori vocali din film si din serialul TV, inclusiv Junya Enoki si Megumi Ogata, care interpreteaza starul serialului Yuji Itadori si, respectiv, starul filmului Yuta Okkotsu. Din panel au mai facut parte Kana Hanizawa, care o interpreteaza pe Rika Orimoto, prietena lui Yuta, Yuichi Nakamura, vocea lui Satoru Gojo, atat starul din serial, cat si cel din film, si Takahiro Sakurai, care ii da voce lui Suguru Geto.

De asemenea, a fost confirmat faptul ca studioul de animatie MAPPA, studioul care s-a aflat in spatele animatiei primului sezon si care este echipa care a animat ultimul sezon al serialului, difuzat in prezent, al Atac pe Titan, se va intoarce pentru a anima cel de-al doilea sezon al serialului Jujutsu Kaisen. impreuna cu acest anunt, Jujutsu Kaisen scenaristul si ilustratorul manga Gege Akutami a lansat o noua ilustratie a lui Yuta Okkotsu pentru a sarbatori anuntul celui de-al doilea sezon al seriei. Ilustratia speciala a fost postata pe pagina oficiala de Twitter a Jujutsu Kaisen anime.

Pe Jujutsu Kaisen seria manga a debutat in 2018 si este scrisa si ilustrata de Gege Akutami. Povestea are loc intr-o lume in care toate fiintele vii emana ceva numit Energie blestemata. Pe masura ce oamenii emana aceasta Energie, aceasta creeaza Blesteme, fiinte care nu doresc decat sa faca rau umanitatii. Yuji Itadori este un elev de liceu care este posedat de un Blestem puternic numit Ryomen Sukuna. Itadori se alatura unui grup secret cunoscut sub numele de Vrajitorii Jujutsu, indivizi care stiu cum sa-si controleze Energia Blestemata, care se manifesta in Tehnica Blestemata, abilitati care le sunt unice. Cu ajutorul lor, el cauta o modalitate de a ucide puternicul Blestem care se afla in el. Serialul anime a avut premiera in octombrie 2020 si este regizat de Sunghoo Park. Primul sezon al serialului a fost aclamat de critici si a castigat premiul Anime of the Year la Crunchyroll Anime Awards in 2021.

Cel de-al doilea sezon al Jujutsu Kaisen va avea premiera candva in 2023. Filmul prequel, Jujutsu Kaisen 0 va fi lansat in America de Nord pe 18 martie. Puteti vedea tweet-ul care prezinta noua ilustratie realizata de Akutami mai jos.

‘Jujutsu Kaisen 0’ primeste in sfarsit o data de lansare in SUA si este mult mai devreme decat crezi

Acest lucru ne aduce cu un pas mai aproape de lansarea sezonului 2.

Similar Posts