Jude Law dezvaluie ca un nou Fantastic Beasts 3 vine saptamana aceasta

Jude Law dezvaluie ca un nou Fantastic Beasts 3 vine saptamana aceasta

Iata ca unul dintre secretele lui Dumbledore a fost dezvaluit: La aproape patru ani de la cel de-al doilea episod al francizei, fanii Lumii Vrajitorilor pot astepta cu nerabdare cel de-al treilea Fantastic Beasts film cand va sosi in sfarsit in aceasta primavara. intre timp, o noua privire asupra filmului vine chiar saptamana aceasta. Vestea fericita a fost dezvaluita chiar de cel mai mare vrajitor din toate timpurile, Jude Law, care isi reia rolul lui Albus in Fantastic Beasts: Secretele lui Dumbledore, dupa ce a debutat in rolul personajului in filmul din 2018 The Crimes of Grindelwald.

Oficial Fantastic Beasts contul de Twitter a distribuit luni un videoclip de la Law, in care acesta prezinta ce il asteapta pe viitorul director de la Hogwarts in viitorul film, precum si bomba ca un nou trailer va ajunge pe internet joia aceasta, pe 24 februarie. De asemenea, el ii incurajeaza pe fani sa se alature „primei armate a lui Dumbledore” si sa se implice in impartasirea adoratiei pentru Dumbledore pe retelele de socializare. Aflati mesajul lui Law prin intermediul tweet-ului de mai jos:

Law promite ca „o parte din povestea de fond care l-a format pe legendarul vrajitor pe care am ajuns sa-l iubim in Harry Potter” va fi dezvaluita in Secretele. El spune ca „mizele personale sunt foarte mari” pentru Albus in acest al treilea film si ca el va forma o „echipa de eroi improbabili” pentru a-l ajuta sa infrunte „cel mai mare test al sau de pana acum”. Se pare ca acest titlu nu este doar de fatada, deci, si Albus va fi cu siguranta o figura mai centrala de data aceasta, mai degraba decat micul jucator care a fost in Crimes.

Dar probabil ca Newt Scamander, interpretat de Eddie Redmayne, va fi in continuare in centrul actiunii, in timp ce magizoologul va pleca intr-un alt colt al lumii cu valiza sa plina de animale fantastice. Ezra Miller se intoarce, de asemenea, in rolul lui Credence, un Dumbledore secret in persoana. Mads Mikkelsen, intre timp, preia rolul lui Gellert Grindelwald, vrajitorul intunecat si fostul iubit adolescent al lui Albus, de la Johnny Depp.

Fantastic Beasts: Secretele lui Dumbledore apare in cinematografe pe 15 aprilie. Fiti atenti la trailerul din aceasta joi.

Similar Posts