Jucarii Prodigy Toys a dezvaluit Janeway echipajul Protostar

Jucarii Prodigy Toys a dezvaluit Janeway echipajul Protostar

Star Trek: Prodigy este o privire perfecta in lumea Star Trek dintr-o perspectiva mai tanara si un serial de animatie care le ofera copiilor propriile lor personaje preferate pe care sa le admire si care are in continuare cateva personaje clasice pe care am ajuns sa le indragim, cum ar fi Capitanul Janeway al lui Kate Mulgrew. Iar acum poti detine propria figurina din serial! Ia acasa o figurina Dal R’El cu Murf sau obtine propria versiune holografica a lui Janeway.

Playmates Toys si Paramount Consumer Products au publicat imaginea care ii arata pe unii dintre favoritii nostri din serial stand toti impreuna. si da, din nou, vom primi o figurina Murf (care este dublat de actorul iconic Dee Bradley Baker in serial). in afara de Dal R’El, Murf si Janeway, vor lansa, de asemenea, figurine pentru Gwyndala, Jankom Pog, Zero si o figurina Rok-Tahk la inceputul anului 2023.

Figurinele au cinci inci si sunt la scara 1:14, cu 14 puncte de articulare. Ele vin intr-un stil nou-nout de blister care a fost conceput exclusiv pentru noul Star Trek: Prodigy linie de jucarii. Jucariile vor fi disponibile pentru comerciantii cu amanuntul online incepand cu luna octombrie 2022, urmand sa fie lansate pe scara larga pe rafturile magazinelor in primavara anului 2023. Mai tarziu in 2023, va puteti astepta sa vedeti, de asemenea, nave, vehicule si jucarii pentru jocuri de rol lansate pentru aceasta serie.

„Suntem incantati sa aducem Star Trek: Prodigy jucarii si accesorii acasa la familii pentru prima data. Aceasta noua gama pe care o dezvaluim este foarte concentrata pe capacitatea de joc – ne dorim ca copiii sa scoata jucariile din ambalaj si sa se implice in jocuri imaginative ca si cum ar face parte din Star Trek lumea ei insisi”, a declarat Karl Aaronian, vicepresedinte senior, Playmates Toys. Vedeti mai jos imaginea completa a figurinelor:

Puteti citi mai multe despre Star Trek: Prodigy aici:

Star Trek: Prodigy urmareste un echipaj pestrit de tineri extraterestri care trebuie sa-si dea seama cum sa lucreze impreuna in timp ce navigheaza intr-o galaxie mai mare, in cautarea unui viitor mai bun. Acesti sase tineri proscrisi nu stiu nimic despre nava pe care au rechizitionat-o – o premiera in istoria Star Trek dar, pe parcursul aventurilor lor impreuna, fiecare dintre ei va face cunostinta cu Flota Stelara si cu idealurile pe care le reprezinta. Produs de Nickelodeon Animation Studio si CBS Studios, Star Trek: Prodigiosul este disponibila in prezent in streaming exclusiv pe Paramount+ si va debuta pe Nickelodeon in SUA in cursul acestui an.

‘Tales of the Walking Dead’: Olivia Munn, Danny Ramirez si multi altii se alatura serialului spinoff

Printre membrii distributiei anuntati anterior se numara Parker Posey, Jillian Bell si Terry Crews.

Similar Posts