Jorge Garcia se alatura filmului Rob Zombies Reboot ca Floop

Jorge Garcia se alatura filmului Rob Zombies Reboot ca Floop

Avem niste evenimente interesante The Munsters pentru voi, in timp ce ne indreptam spre weekend! in aceasta dimineata, Rob Zombie a intrat pe Instagram pentru a dezvalui cel mai nou membru al ansamblului in continua crestere pentru reimaginarea filmului sau din serialul de televiziune clasic cult. Marea dezvaluire pe retelele de socializare le-a spus fanilor ca Jorge Garcia va intra in rolul lui Floop, asistentul cocosat al doctorului Wolfgang. Pe langa faptul ca este mana dreapta a doctorului, Zombie ne spune ca Floop si-a gasit si un loc in inima lui Herman Munster, fiind cel mai bun prieten al acestuia.

Alaturi de anuntul privind distributia, Zombie a inclus o fotografie cu Garcia in costumul sau pentru viitoarea ecranizare a povestii clasice a monstrilor de langa casa. in ceea ce pare a fi un laborator, il vedem pe personajul lui Garcia, Floop, in mijlocul unei conversatii cu cineva. Aruncand o privire sarcastica celui cu care discuta, personajul poarta parul lung, cu o barba robusta asortata si poarta o tunica maro, cu o geanta de mesager legata pe umar. Dar ceea ce atrage cu adevarat privirea este faptul ca Floop se sprijina pe o patura asezata deasupra unui cadavru ale carui picioare ies din partea de jos, ceea ce face ca fotografia sa fie infricosatoare.

Dupa cum mentioneaza Zombie in postare, multi fani il vor recunoaste pe Garcia din munca sa in serialul de succes, Lost. Actorul a jucat rolul lui Hurley in serialul ABC care a rulat timp de sase sezoane la inceputul anilor 2000. Personajul lui Hurley a adus o nota de comedie intr-un serial altfel greu, asa ca ne intrebam daca acelasi lucru va fi valabil si pentru perioada sa de timp pe The Munsters. impreuna cu rolul sau din Lost, Garcia a obtinut un rol important si in Hawaii Five-O in rolul lui Jerry Ortega si poate fi vazut pe Netflix in comedia western din 2015 a lui Adam Sandler, The Ridiculous 6.

Zombie, care va conduce noul film in calitate de regizor, a fost mai mult decat fericit sa impartaseasca orice actualizare cu fanii care sunt nerabdatori sa vada ce se intampla pe platoul de filmare al noului film. impreuna cu instantanee de pe platou si inspiratie de design, Zombie ne-a tinut la curent cu cine anume ne putem astepta sa vedem portretizat in filmul reboot. Pana acum, stim mai multi membri ai distributiei, printre care Jeff Daniel Phillips in rolul lui Herman Munster, Sheri Moon Zombie in rolul lui Lily Munster, Daniel Roebuck in rolul bunicului Munster, Richard Brake in rolul dr. Henry Augustus Wolfgang, Sylvester McCoy in rolul lui Igor, Catherine Schell in rolul lui Zoya Krupp, iar acum Garcia in rolul lui Floop.

in timp ce ne-am bucurat de fotografii, cele mai multe dintre ele provenind de la filmarile de la Budapesta, complotul noului film a fost tinut la fel de bine invelit ca o mumie. Zombie este maestrul a tot ceea ce inseamna gore si horror, asa ca este de pus la indoiala daca va lua o turnura mai plina de groaza asupra clasicilor monstri prietenosi din cartier. De asemenea, este cunoscut pentru ca insereaza si ceva comedie – desi intunecata – in filmele sale, asa ca ar putea fi o combinatie bine echilibrata a celor doua.

Oricare ar fi cazul, asteptam cu nerabdare sa primim mai multe informatii pe masura ce Zombie considera ca este potrivit sa le impartaseasca. Vedeti fotografia inedita de mai jos:

‘The Munsters’: Rob Zombie il dezvaluie pe Sylvester McCoy in rolul lui Igor intr-o noua imagine de pe platou

Poate il cunoasteti ca al saptelea Doctor Who sau ca Radagast, vrajitorul din ‘The Hobbit’.

Similar Posts