John Turturro

John Turturro, Zach Cherry, Britt Lower in serialul Thriller

Serialul Apple TV+ Severance, care are premiera pe 18 februarie, abordeaza un nou tip de echilibru intre viata profesionala si cea privata. Serialul creat de Dan Erickson si regizat de Ben Stiller si Aoife Mcardle urmareste personajul lui Mark, interpretat de Adam Scott, care a trecut recent prin controversata procedura cunoscuta sub numele de „severance” pentru a accepta un loc de munca la misterioasa Lumon Industries. Faptul de a se prezenta la serviciu activeaza efectiv implantul din creierul sau care ii activeaza comutatorul pentru amintirile de la locul de munca, ceea ce inseamna ca uita tot ce i se intampla in afara zidurilor companiei (ceea ce este denumit partea sa „afara”). Atunci cand nu lucreaza si nu-si traieste viata, nu-si aminteste nimic nici despre Lumon – sau despre oricare dintre colegii sai excentrici, precum Dylan (Zach Cherry), care urmareste obiective, sau Irving (John Turturro), care se ghideaza dupa manualul companiei. Cu toate acestea, sosirea unui nou angajat perturbator, Helly (Britt Lower), ar putea face mai mult decat sa ameninte status quo-ul; ar putea rasturna autoritatea din interiorul Lumon asa cum exista, condusa de devotata doamna Cobel (Patricia Arquette) si de mana ei dreapta loiala, Milchick (Tramell Tillman).

inaintea premierei serialului, Collider a avut ocazia sa vorbeasca cu Severance starurile Turturro, Cherry si Lower despre participarea la serialul Apple TV+. Pe parcursul scurtului interviu, pe care il puteti viziona mai sus si citi mai jos, Lower a explicat cum personajul ei Helly intruchipeaza natura sinelui fiind cel mai mare dusman, in timp ce Turturro a discutat despre faptul ca a ajuns sa lucreze indeaproape cu colegul sau Christopher Walken, iar Cherry a recunoscut daca Dylan are si alte teorii nebunesti despre ce se intampla cu adevarat la Lumon.

Collider: Britt, ca sa incepem cu tine – personajul tau, Helly, este cu siguranta cineva care vine si agita putin lucrurile pentru grup, si cu siguranta nu vrea sa ramana acolo, dar se pare ca nu poate sa renunte la pozitia ei, in ciuda incercarilor. Ce crezi ca alimenteaza in primul rand motivatia ei de a perturba status quo-ul?

BRITT LOWER: Helly se trezeste pe o masa de birou, fara sa aiba habar cine este. si cred ca faptul ca nu stie este ceea ce devine motorul dorintei ei de a evada, de a ajunge in exterior si de a afla cine este ea in fond. Initial, ea crede ca seful si sistemul sunt cei care o tin captiva in acest loc in care nu vrea sa fie. Dar cand descopera ca de fapt este vorba de ea insasi in exterior, cred ca devine un mod foarte emotionant de a sublinia faptul ca adesea suntem cel mai rau dusman al nostru. Ea devine aceasta intruchipare a omului impotriva sinelui.

John, am fost deosebit de miscat de evolutia lui Irving in acest sezon. Tu joci rolul cuiva care cred ca putem spune ca este mai mult un adept al regulilor companiei. Reciteste cartea din memorie, dar apoi ajunge poate sa incalce el insusi unele reguli, atunci cand intalneste pe cineva. Ce ai vrut sa transmiti, in ceea ce priveste aceasta relatie si cat de semnificativa devine pentru Irving?

JOHN TURTURRO: Cred ca, chiar daca reduci pe cineva la o stare de copil, exista inca o nevoie innascuta si un dor de a se conecta cu o alta persoana. si mi s-a parut un lucru foarte interesant pentru mine, mai ales ca provin dintr-un mediu foarte disciplinat, aspect pe care il abordeaza chiar la final. Asa ca m-am gandit ca a fost cu adevarat… este un lucru universal si ca nu te pot sterge complet. si apoi… descoperirea lui… in timp ce se afla acolo. si m-am gandit ca a fost ceva; mai ales ca am reusit sa fac asta cu Christopher [Walken], a fost interesant si, cred, foarte uman.

Zach, Dylan are toate aceste teorii nebunesti si hilare cu care vine cu privire la ceea ce face Lumon si la ceea ce presupune munca lor. Au existat vreodata teorii alternative prefacute asupra carora s-a luat o decizie, sau ceva ce crezi ca Dylan ar fi inventat dupa ce a petrecut ore lungi in acel cubiclu?

ZACH CHERRY: Cred ca ar fi putut inventa aproape orice si ar fi crezut aproape orice, pentru ca el chiar nu are nicio idee despre ce se intampla. si, de asemenea, pana la sosirea lui Helly, nu-i pasa prea mult. Are o multime de intrebari si ii place sa vorbeasca despre asta si ii place sa povesteasca despre ce s-ar putea intampla. Dar, pana la aparitia lui Helly, nu-i afecteaza viata de zi cu zi. E ca si cum ar spune: „Nu conteaza. Tot trebuie sa-mi ating cifrele”. Asa ca, cred ca ar crede aproape orice.

Teaserul filmului „Elvis” dezvaluie trailerul complet al regizorului Baz Luhrmann, care va aparea joi

Filmul ii are ca protagonisti pe Tom Hanks si Austin Butler in rolul eroului muzical.

Similar Posts