John DiMaggio explica de ce nu se va intoarce in rolul lui Bender

John DiMaggio explica de ce nu se va intoarce in rolul lui Bender

Actorul de voce John DiMaggio, care i-a dat viata robotului alcoolic Bender in fiecare Futurama episodul Futuramaua, nu se va mai intoarce pentru reluarea recent anuntata a serialului. Potrivit unei declaratii publicate de DiMaggio pe Twitter, motivul este ca Hulu a refuzat sa negocieze o plata corespunzatoare pentru toti membrii distributiei care revin.

Saptamana trecuta, Hulu a anuntat ca indragitul serial de animatie stiintifico-fantastic Futurama se va intoarce pentru un nou sezon de 20 de episoade, co-creatorii originali Matt Groening si David X. Cohen fiind implicati in aceasta relansare. Reinvierea aduce inapoi majoritatea vocilor din distributie, inclusiv Billy West ca voce a baiatului cu pizza Fry, Katey Sagal in rolul lui Leela, cea cu un singur ochi, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr si David Herman. in timp ce vestea a fost, fara indoiala, incitanta, fanii au observat rapid absenta lui DiMaggio din anuntul distributiei, ceea ce indica faptul ca Bender isi va schimba vocea pentru revigorare.

in declaratia sa de pe Twitter, DiMaggio explica faptul ca a decis sa nu se intoarca in serial deoarece Hulu a refuzat sa plateasca Futurama‘s voice actors ceea ce merita cu adevarat. Dupa cum spune DiMaggio: „Nu cred ca doar eu merit sa fiu platit mai mult. Cred ca intreaga distributie merita”. si, in timp ce fostii sai colegi au acceptat conditiile Hulu pentru reluare, DiMaggio a simtit ca nu poate face acelasi lucru, deoarece este „satul de o industrie care a devenit mult prea corporatista si care profita de timpul si talentul artistilor”.

in declaratia sa, DiMaggio subliniaza faptul ca negocierile fac parte din industrie. Cu toate acestea, nu a putut accepta oferta Hulu din „respect de sine”. Chiar si asa, DiMaggio se adreseaza fanilor spunand ca „Bender face parte din sufletul meu & nimic din toate acestea nu este menit sa fie lipsit de respect fata de fani sau fata de familia mea Futurama”. in cele din urma, DiMaggio spune ca „inca spera la ce e mai bun”, indicand ca ar fi deschis la discutii suplimentare daca Hulu il contacteaza.

Futurama a difuzat anterior sapte sezoane si 140 de episoade, mai intai la Fox, din 1999 pana in 2003, apoi la Comedy Central, din 2008 pana in 2013. Serialul urmareste aventurile lui Fry, un baiat pizzar care se ingheata accidental si se trezeste dupa multe secole, doar pentru a afla ca societatea ultracapitalista a viitorului nu este atat de diferita de cea pe care o cunoaste deja. Pe langa faptul ca are o baza de fani devotati, Futurama este, de asemenea, un serial apreciat de critici, fiind recompensat cu sase premii Emmy, sapte premii Annie, doua premii Environmental Media si doua premii Writers Guild of America.

inca nu exista o data de lansare pentru sezonul de reluare a lui Hulu din Futurama. Consultati declaratia completa a lui DiMaggio mai jos.

Cele mai bune 25 de desene animate pentru adulti care ruleaza in streaming chiar acum

Desene animate: Nu mai sunt doar pentru copii.

Similar Posts