John Cena isi impartaseste entuziasmul de a face parte din "Fast Furious

John Cena isi impartaseste entuziasmul de a face parte din „Fast Furious

Daca un wrestler profesionist cunoaste succesul in WWE si are planuri de a se lansa in cariera de actor, atunci sunt sanse net superioare ca acesta sa orbiteze in jurul lui Fast & Furious franciza in cele din urma.

Poate ca Dwayne Johnson nu mai face parte din seria principala, dar ramane dornic sa continue sa extinda Hobbs & Shaw colt al universului, actualul campion mondial Roman Reigns jucand un rol secundar minor in spinoff. Ronda Rousey si-a facut aparitia in cel de-al saselea episod, Dave Bautista a respins ofertele Universal de a prezenta studioul Gears of War in schimb, in timp ce Paul „The Big Show” Wight si-a imprumutat talentul vocal pentru animatia Spy Racers.

John Cena a devenit cel mai recent absolvent al WWE care a urcat la bordul Saga rapida cand a debutat ca Jakob Toretto in filmul de vara trecuta F9, iar intr-un interviu recent acordat pentru GQ, a declarat ca Peacemaker starul isi subliniaza entuziasmul continuu de a face parte din familie.

„Faptul de a putea fi invitat in Fast franciza, a fost minunat. Am crescut cu aceste filme. Iubesc cultura masinilor. imi place faptul ca nimeni nu a prevazut acest lucru si ca a luat lumea cu asalt. imi place cum a evoluat franciza in acest film cu supereroi fara spionaj, cu o scena a crimei subterane, dar cu un tip bun, cu o mare capcana, care lupta impotriva raului si salveaza lumea.

Cand intri pe platou, acesti oameni fac filme impreuna de 20 de ani. Nu am vazut niciodata asa ceva, cu exceptia vestiarului WWE, dar m-am simtit foarte bine. Acesta este un proiect de mostenire pentru acesti oameni. Sunt foarte putine francize care ajung la al noualea episod si care pot spune ca inca mai dau suturi in fund. Acestia sunt oameni care m-au facut sa fiu mai bun la performanta.”

Cena nu a fost confirmat oficial pentru Fast & Furious 10 sau 11 deocamdata, dar este destul de inevitabil dupa ce el si Dom-ul lui Vin Diesel si-au rezolvat neintelegerile in timpul celui de-al treilea act al celui de-al noualea capitol. Este un om foarte ocupat in aceste zile si continua sa fie din ce in ce mai ocupat, dar meme-urile vor fi mereu acolo pentru a ne reaminti ca nimic nu este mai important decat familia.

Similar Posts