John Cena a fost distribuit in filmul de animatie live Coyote vs. Acme din Looney Tunes

John Cena a fost distribuit in filmul de animatie live Coyote vs. Acme din Looney Tunes

infierbantat de Peacemakersi a recentei reinnoiri a sezonului 2, actorul John Cena isi aprofundeaza relatia cu Warner Bros. Potrivit Deadline, Cena va juca intr-un serial Looney Tunes un film hibrid live-action si de animatie Coyote vs. Acme. Filmul va fi regizat de Dave Green dupa un scenariu de Samy Burch. Povestea este plasata in popularul Looney Tunes si se bazeaza pe The New Yorker articolul umoristic „Coyote vs. Acme” de Ian Frazier. Povestea filmului este urmatoarea:

Wile E. Coyote, care, dupa ce produsele ACME au esuat de prea multe ori in urmarirea tenace a lui Roadrunner, decide sa angajeze un avocat de panouri publicitare pentru a da in judecata ACME Corporation. Cazul ii opune pe Wile E. si pe avocatul sau fostului sef intimidant al acestuia din urma (Cena), dar o prietenie tot mai mare intre om si desen animat le alimenteaza determinarea de a castiga.

The Peacemaker conexiunile nu se opresc doar la Cena, deoarece atat Chris Defaria, cat si James Gunn produc proiectul. Gunn produce sub sigla sa Two Monkeys, A Goat and Another, Dead, Monkey (Doua maimute, o capra si o alta maimuta moarta).

in timp ce Green nu are multe credite in palmares, el are experienta cu francize mari, deoarece a regizat continuarea din 2016 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows iar palmaresul lui Gunn vorbeste de la sine. in afara de Guardians of the Galaxy filme, Brigada sinucigasilor, si Peacemaker, Gunn a avut o relatie indelungata cu WB, fiind scenaristul ambelor filme live action de la inceputul anilor 2000. Scooby-Doo din actiune.

in ceea ce-l priveste pe Cena, acesta si-a dovedit mai mult decat abilitatile sale comice cu filmul subestimat din 2018 Blockers si filmul mentionat anterior The Suicide Squad si Peacemaker. De asemenea, el nu este strain de marile francize, deoarece, pe langa activitatea sa in DC, a jucat si in filmul din 2018 Transformers filmul Transformers Bumblebee si filmul de anul trecut Fast & Furious F9. Cena a facut deja echipa cu un rechin vorbitor, s-a imprietenit cu un vultur si a doborat o stea de mare gigantica, asa ca a-l vedea infruntand un Looney Tune clasic precum Wile E. Coyote va fi un alt deliciu fara sens.

Looney Tunes a avut multe incarnari de-a lungul celor peste 90 de ani de istorie si nu este prima data cand aceasta echipa de animatie clasica va fi intr-un film hibrid de animatie si actiune live. Acesta va fi al patrulea film din franciza care va adopta aceasta abordare cu Looney Tunes: inapoi in actiune, Space Jam, si continuarea sa Space Jam: O noua mostenire avand grade diferite de succes. Sa speram ca Cena vs. Wile E. Coyote poate fi o rivalitate care sa fie la fel de hilara si scandaloasa pe cat suna!

‘Peacemaker’ a fost reinnoit pentru sezonul 2 la HBO Max, cu James Gunn scriind si regizand fiecare episod

Nu exista prea mult Peacemaker.

Similar Posts