John Carpenter sustine ca nu stie nimic despre remake-ul 'Escape From New York'

John Carpenter sustine ca nu stie nimic despre remake-ul ‘Escape From New York’

John Carpenter este un regizor american prolific, responsabil pentru o serie de clasici, printre care se numara Halloween, Big Trouble in Little China, The Thing, si They Live, printre multe altele.

Pentru ca a avut atat de mult succes, studiourile i-au refacut filmele ani de zile. De mai bine de un deceniu, se vorbeste despre un reboot al filmului seminal din 1981 Escape From New Yorkdin 1981, in care Kurt Russell joaca rolul emblematicului Snake Plissken, insarcinat cu salvarea presedintelui Statelor Unite.

intr-un interviu cu ComicBook, Carpenter a dezvaluit ca nu este implicat in acest reboot, dupa ce a fost intrebat daca au existat discutii legitime in acest sens.

„Nimic din ceea ce facem eu si Kurt nu este legitim. Totul este ilegitim. Nu, nu in mod serios [s-a discutat despre o continuare]. Nu. stiu ca sunt cativa tipi de la 20th Century Fox care lucreaza la un reboot al intregii povesti si au un regizor, nu sunt sigur cine este, dar poate stiti voi.”

Deocamdata nu exista nimic concret, dar zvonurile despre un remake circula de ani de zile la Hollywood. Leigh Whannell fiind cel mai recent dintr-un lung sir de nume care au dat tarcoale proiectului. Carpenter a spus ca nu se opune revenirii, asa cum a facut-o si cu Halloween filmele Halloween la mai bine de 40 de ani dupa ce a fost implicat in primul.

„Da, daca este implicata o cifra monetara. Sigur, absolut.”

Russell are 70 de ani si, aproape sigur, nu va imbraca plasturele pe ochi ori de cate ori remake-ul va fi pus la cale, dar unii fani cred ca fiul sau Wyatt ar trebui sa mosteneasca mantia. Cu toate acestea, soimul si Soldatul de iarna starul a exclus deja posibilitatea de a se sinucide in cariera, dar Carpenter a subliniat ca ar fi in primul rand o problema de familie.

„El este foarte bun, Wyatt este foarte bun, dar depinde de el si de Kurt. Nu stiu ce vor face ei. S-ar putea chiar sa opteze pentru o femeie Nu exista nimeni ca Kurt si nu exista nimeni ca Snake, barbat sau femeie.”

Fiind in lucru inca de la mijlocul anilor 2000, cea mai presanta problema legata de Escape from New York este sa il scoatem din iadul dezvoltarii, apoi ne putem face griji in privinta distributiei.

Similar Posts