John Carpenter are numai cuvinte de lauda pentru Horizon Forbidden West

John Carpenter are numai cuvinte de lauda pentru Horizon Forbidden West

Regizorul legendar de filme de groaza John Carpenter a laudat Horizon Forbidden West (realizat de Guerrilla Games) si a laudat munca lui Ashley Burch in continuarea filmului ca actrita de voce a lui Aloy.

Pentru cei care nu stiu, Carpenter este aclamatul cineast din spatele unor capodopere precum Halloween si Escape from New York. El a intrat in lumea jocurilor in anii ’90 datorita fiului sau, iar in ultimele doua luni a scris pe Twitter despre experientele sale cu cele mai recente oferte ale industriei. Dupa ce a laudat Halo Infinite si numindu-l „cel mai bun dintre Halo seria Halo”, regizorul si-a luat acum in mana controllerul DualSense pentru a sta in fata continuarii aclamate de critici a lui Horizon Zero Dawn.

Luand pe Twitter pentru a vorbi despre experienta sa, Carpenter a spus Forbidden West un „joc de actiune somptuos si epic” si a spus ca Ashley Burch „triumfa” in rolul lui Aloy in cea de-a doua intrare.

Ashley Burch triumfa in rolul lui Aloy in HORIZON FORBIDDEN WEST, noul joc de actiune somptuos si epic.

Jocul este, de asemenea, laudat pentru grafica impresionanta si, in timp ce versiunea next-gen ofera o fidelitate mai mare, versiunea de baza PS4 arata si ea absolut superba si detaliata.

stampila de aprobare a lui Carpenter este de fapt in concordanta cu ceea ce au spus criticii despre Forbidden West. Titlul mentine in prezent un scor de 88 din 100 pe Metacritic, cu 16 recenzii perfecte care ii consolideaza locul ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri de generatie actuala care au aparut in ultimii doi ani.

Orizont Forbidden West este acum disponibil pentru achizitionare pe PlayStation 4 si PlayStation 5.

Similar Posts