Joe vs. Carole Featurette prezinta o privire din interior la serialul Peacock Dramedy

Joe vs. Carole Featurette prezinta o privire din interior la serialul Peacock Dramedy

Joe vs Carole, o dramatizare cu scenariu inspirat de podcastul Wondery Joe Exotic: Regele Tigru prezentata de Robert Moor, va avea premiera peste putin peste o saptamana. in asteptare, Peacock a lansat un filmulet din culise intitulat „Joe vs. Carole”. Carole: Inside the Feud” care dezvaluie opiniile unora dintre membrii distributiei si ai echipei despre viitorul serial si despre controversa bine-cunoscuta pe care o prezinta.

Serialul ofera o scufundare mai profunda in vietile celor doua figuri principale aflate in centrul extrem de popularei docuserii Netflix din 2020, Tiger King – Carole Baskin, activista pentru animale si pasionata de pisici mari, si Joe „Exotic” Schreibvogel, om de afaceri si pasionat de tigri. in videoclipul din culise, John Cameron Mitchell, care il interpreteaza pe Exotic in serial, vorbeste despre cum telespectatorii vor avea ocazia sa vada o alta fata a acestor doi indivizi, iar perspectiva, desi realista, este afectata de un „simt sporit al comediei si tragediei”. Privind trailerul serialului, se poate avea senzatia ca, in timp ce se straduieste sa fie autentic, serialul este facut in acelasi timp sa distreze prin elementele sale comice si momentele fervent dramatice.

Este aproape de notorietate faptul ca conflictul dintre Baskin si Exotic a escaladat pana in punctul in care, dupa cum explica producatorul executiv si scenaristul Alex Katsnelson in featurette, „unul dintre ei [il] vrea mort pe celalalt”. Toate acestea se intampla pe masura ce Baskin isi asuma sarcina de a incerca sa inchida afacerea de reproducere a lui Exotic, ceea ce creeaza un sange rau intre cei doi.

De asemenea, reportajul dezvaluie ca Kate McKinnon, care o interpreteaza pe Baskin, a facut parte din proiect inca din primele etape. McKinnon insasi impartaseste ca a ascultat Joe Exotic: Tiger King podcast si ca, dupa ce a facut mai multe cercetari, a ajuns sa il admire pe Baskin.

Pe de alta parte, Mitchell dezvaluie ca are mai multe in comun cu Exotic decat se astepta – in mod natural, intrucat Tiger King nu evidentiaza tocmai aspectele pozitive ale personalitatii lui Exotic. De asemenea, este de inteles ca lui Mitchell i-a fost mai greu sa se adapteze la ceea ce el descrie ca fiind „partile vicioase ale lui Joe”. Mitchell explica faptul ca nu scuza ceea ce a facut Exotic, dar intelege actiunile sale ca fiind rezultatul unei traume personale. Aceasta trauma din trecut este probabil un aspect pe care serialul il va aborda. Actorul Kyle Maclachlan, care il interpreteaza pe Howard Baskin, a declarat ca serialul va incorpora scene de flashback pentru a oferi publicului o intelegere mai profunda a locului de unde provin acesti doi oameni.

Joe VS Carole este scrisa si produsa de Etan Frankel, iar McKinnon si Katsnelson sunt producatori executivi alaturi de Hernan Lopez, Marshall Lewy si Aaron Hart de la Wondery.

Toate cele opt episoade din Joe vs Carole vor fi disponibile pentru streaming pe Peacock din 3 martie. Puteti viziona filmuletul din spatele scenei si puteti vedea mai jos noul key art.

Cele mai bune 11 impresii „SNL” ale lui Kate McKinnon, de la Ruth Bader Ginsburg la Ellen DeGeneres

„Tocmai ai fost ars de Ginsburned!”

Similar Posts