Jocurile Life Is Strange si Disco Elysium vor primi adaptari TV la Amazon Studios

Jocurile Life Is Strange si Disco Elysium vor primi adaptari TV la Amazon Studios

Amazon Studios a incheiat un acord de tip first-look cu dj2 Entertainment pentru a se cufunda in lumea adaptarilor de jocuri video, iar doua dintre titlurile care ar putea fi adaptate in curand sunt Life Is Strange si Disco Elysium. dj2 Entertainment este una dintre companiile de productie care se afla in spatele surprinzatorului hit Sonic The Hedgehog, care va primi o continuare in acest an si o serie spinoff in 2023.

Conform noului acord, dj2 Entertainment va oferi studiourilor Amazon posibilitatea de a prelua orice film sau serial TV pe care il vor concepe pentru a-l difuza exclusiv pe serviciul Prime Video. Avand in vedere ca dj2 este specializata in adaptari de jocuri video, jucatorii vor avea sansa de a vedea unele dintre titlurile lor preferate transformate in seriale. Vestea si mai mare este ca dj2 Entertainment lucreaza in prezent la adaptarea francizei publicate de Square Enix Life Is Strange iar dezvoltatorul indie ZA/UM a dat lovitura Disco Elysium.

Every Life Is Strange este o aventura episodica in care alegerile jucatorilor pot afecta rezultatul povestii si pot schimba soarta personajelor. Fiecare joc are, de asemenea, un truc unic, cum ar fi abilitatea de a derula timpul inapoi, de a manipula emotiile sau de a muta obiecte cu puterea mintii tale. Seria este foarte apreciata pentru personajele sale stratificate si pentru creativitatea povestilor, ceea ce o face o franciza de jocuri video perfecta pentru a fi adaptata intr-un serial.

in ceea ce priveste Disco Elysium, bijuteria indie urmareste un detectiv care trebuie sa rezolve un caz de crima in timp ce se confrunta cu amnezia indusa de droguri. Mecanica jocului se invartea in principal in jurul alegerilor de dialog, permitand jucatorului sa schimbe complet personalitatea personajului si modul in care acesta va interactiona cu lumea din jurul sau. De parca a avea zeci de povesti alternative de urmat nu ar fi deja o provocare pentru a le adapta intr-un serial TV, Disco Elysium este indragit si pentru modul in care jucatorul poate modifica gameplay-ul prin intermediul dialogurilor cu el insusi. Ar fi greu de adaptat Disco Elysium intr-un mediu non-interactiv fara a pierde o parte din farmecul sau, ceea ce ar putea explica de ce proiectul se afla in faza de dezvoltare timpurie inca din 2020.

Comentand aceasta afacere, producatorul Dmitri M. Johnson de la dj2 Entertainment a declarat

„Echipa dj2 a crezut de mult timp ca jocurile video vor servi intr-o buna zi drept material sursa incredibil pentru povestile spuse in televiziune si film si ca doar lipsa de dragoste si respect pentru aceasta forma de arta a fost cea care a impiedicat pana acum adaptarile de succes. in plus, este o adevarata onoare sa avem Prime Video ca partener de platforma. Un partener care ne sprijina cu adevarat, precum si ambitiile noastre marete, pentru a spune cele mai bune povesti internationale despre jocuri de noroc, fara nicio limitare in ceea ce priveste cat de sus putem tinti in mod colectiv.”

Nick Pepper, seful studioului de continut creativ pentru Amazon Studios, a adaugat, de asemenea, ca:

„Nu pot exprima indeajuns de mult cat de incantati suntem sa lucram cu echipa puternica de la dj2 Entertainment. Expertiza si priceperea lor pe piata jocurilor pe ecran sunt de neegalat. Posibilitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste ceea ce putem crea impreuna pentru publicul nostru global.”

Atat Life Is Strange si Disco Elysium sunt inca la inceput de dezvoltare. Cu toate acestea, avand in vedere ca un jucator important precum Amazon Studios este dispus sa finanteze proiectele dj2 Entertainment, speram ca vom primi mai multe informatii despre aceste adaptari cat mai curand.

De ce ar trebui sa joci „Before the Storm” inainte de „Life Is Strange: True Colors’

Fara superputeri? Nici o problema.

Similar Posts