Jocul VR Peaky Blinders va avea vocile lui Cillian Murphy si Paul Andersons

Jocul VR Peaky Blinders va avea vocile lui Cillian Murphy si Paul Andersons

Studioul de jocuri Maze Theory, impreuna cu distribuitorul si creatorul de continut, Banijay, si Peaky Blinders proprietarul seriei Peaksky Peaksky, Caryn Mandabach Productions, au anuntat oficial viitoarea lor colaborare pentru un joc VR: Peaky Blinders: The King’s Ransom – care este asteptat sa soseasca in cursul acestui an. Amplasat in Birmingham, Anglia, la scurt timp dupa Primul Razboi Mondial, Peaky Blinders urmareste povestea bandei cu acelasi nume si a sefului lor viclean, Tommy Shelby.

in timp ce acestia isi fac ascensiunea si preiau controlul lumii interlope criminale din Birmingham, Tommy si banda atrag atentia nedorita a maiorului Campbell. Maiorul a fost trimis de Winston Churchill pentru a scapa orasul de comunisti, bande si alte persoane indezirabile. Devine un razboi pentru putere intre lege si Peaky Blinders pentru a mentine controlul asupra orasului Birmingham si a castiga mai mult teren in contextul Angliei de la inceputul anilor 1900. Spectacolul a fost aclamat de critici pentru interpretare, efecte vizuale si cinematografie eleganta la lansarea sa in 2013. Distributia pentru Peaky Blinders cuprinde multi actori talentati, printre care Cillian Murphy, Paul Anderson, Tom Hardy, Sam Neill, Adrien Brody si regretata Helen McCrory. Se asteapta ca Murphy si Anderson sa dea voce personajelor lor pentru joc.

Bazat pe serialul premiat cu BAFTA, jocul le permite jucatorilor sa exploreze intamplarile din Peaky Blinders lumea subterana. Naratiunea le va permite jucatorilor sa isi aleaga propria poveste prin diferite evenimente din joc. in timp ce jocul va introduce noi personaje, jucatorii se pot astepta sa se confrunte cu favoritii seriei, precum Tommy si Arthur Shelby. Fanii se pot astepta ca seria sa fie pe maini bune cu Maze Theory – studioul a creat titluri de gaming, inclusiv jocul VR Doctor Who: The Edge of Time, precum si jocul premiat pentru mobil, Doctor Who: The Lonely Assassins.

Ian Hambleton, directorul executiv al Maze Theory, a spus urmatoarele despre lucrul la acest proiect:

„Pentru prima data, fanii vor avea acces la personaje credibile si receptive din Peaky Blinders, urmand sa se intalneasca fata in fata cu Tommy Shelby si sa se confrunte direct cu unele situatii terifiante. Este o experienta intensa si palpitanta. La Maze Theory, ne-am angajat sa impingem limitele divertismentului si sa cream experiente de joc si pentru fani extrem de inovatoare. Suntem foarte entuziasmati sa oferim fanilor si pasionatilor de VR acces la lumea Peaky Blinders, transportandu-i inapoi in Birminghamul anilor 1920 si plasandu-i in locatii emblematice precum The Garrison si Charlie’s Yard.”

Directorul comercial Lex Scott de la Banijay Brands a facut, de asemenea, o declaratie despre jocul VR, declarand

„Cu o anticipare uriasa pentru viitorul serial, brandul Peaky Blinders este mai puternic ca niciodata, iar aceasta este o completare fantastica a portofoliului sau extins. Peaky Blinders: The King’s Ransom este un joc captivant, autentic si total unic, care duce experienta imersiva pentru fani la un nou nivel.”

Producatorul executiv al primelor sase sezoane ale serialului Peaky Blinders, Jamie Glazebrook, a declarat urmatoarele

„Maze Theory a adus la viata lumea din Peaky Blinders intr-un mod cu totul nou. Acum aveti sansa de a merge pe strazile din Small Heath alaturi de familia Shelby. Abia astept ca fanii sa experimenteze acest lucru.”

Fanii se pot astepta sa experimenteze primul pas al seriei in lumea VR in cursul acestui an.

Trailerul sezonului 6 din „Peaky Blinders” se pregateste pentru un final haotic si sangeros

Deocamdata nu exista o data de lansare.

Similar Posts