JLo isi aminteste momentul in care a stiut ca a reusit si de ce inca se vede ca un "outsider" la Hollywood zeci de ani mai tarziu

JLo isi aminteste momentul in care a stiut ca a reusit si de ce inca se vede ca un „outsider” la Hollywood zeci de ani mai tarziu

Jennifer Lopez lucreaza la Hollywood de trei decenii. Ea a aratat telespectatorilor cat de multifatetata este ca dansatoare, actrita, cantareata si femeie de afaceri. Aratandu-si fiecare latura, Lopez a devenit o figura indragita atat la Hollywood, cat si in afara lui, dar nu a fost intotdeauna asa. Acum, JLo a devenit sincera, deslusindu-si momentul de „reusita” si explicand de ce este in continuare un outsider la Hollywood.

Vedeta a fost incredibil de sincera cu Rolling Stone, in timp ce s-a destainuit despre ascensiunea ei spre superstar. Ea a trecut de la o In Living Color fata zburatoare la o actrita aclamata, cu rolul ei de debutant in Selena. Cu toate acestea, vedeta si-a amintit ca succesul ei a fost „lent si constant”, in ciuda numeroaselor sale realizari. Dar se pare ca prima data cand a simtit ca a reusit a fost un moment suprarealist. Ea si-a amintit ca se plimba in camera ei de hotel din Londra la sfarsitul anilor ’90. Suferind de decalajul de fus orar, artista se uita la un rand de pantofi de firma aliniati pe un perete. De acolo, mintea ei a dus-o inapoi la zilele copilariei:

imi amintesc ca aveam gauri in talpa adidasilor mei. Ma intrebam: „Se intampla asta? Era aproape ca un nenorocit de basm. si nu era vorba de bogatie. Era vorba de schimbare, de disparitatea ei. Apartamentul hotelului era mai mare decat casa in care am crescut. Mult mai mare.

Din punct de vedere istoric, Jennifer Lopez nu a oferit decat mici informatii despre viata ei personala (care include si povestea de dragoste reinnoita cu Ben Affleck), asa ca aceasta este o perspectiva incredibil de profunda. Cei mai multi dintre noi am avea probabil impresia ca am fi atins in sfarsit succesul daca am fi fost in pantofii ei metaforici. in ciuda acestui fapt, Lopez nu este inca pregatita sa spuna ca s-a consolidat printre cei mai buni din profesia sa:

Cred ca sunt un outsider. intotdeauna ma simt ca si cum as fi razbit de jos. intotdeauna. intotdeauna am simtit ca eu eram cea care nu trebuia sa fie in camera. Asta face parte din faptul ca sunt portoricana, din Bronx si femeie. intelegi ce vreau sa spun? Toate chestiile astea. Sa nu te nasti intr-o familie cu bani. Sa nu cunosti pe nimeni din bransa. M-am dus acolo si am spus: „La naiba cu asta”. Am de gand sa incerc. O sa incerc sa intru aici.

Astfel, dupa ce a cucerit toate laturile industriei de divertisment, JLo inca se vede pe sine ca o newyorkeza razboinica care se impinge impotriva diferitelor bariere. Desi unii ar putea fi surprinsi de faptul ca Shotgun Wedding vedeta inca se simte in acest fel, este de inteles ca ea vrea sa ramana infrigurata in demersurile sale profesionale. in plus, ea a devenit reala in ceea ce priveste lucrurile pe care nu le-a realizat. Dupa ce a obtinut aprecieri si nominalizari pentru Hustlers, ea a reflectat asupra faptului ca a fost ignorata pentru un Oscar, despre care a spus ca a „intepat” putin.

in ciuda acestui fapt, Jennifer Lopez a continuat sa creasca si sa se dezvolte in cariera sa, iar fanii filmului continua sa o vada facand ceea ce stie sa faca cel mai bine – comedii romantice! Daca vreti sa vedeti cea mai recenta comedie romantica a ei, Marry Me, puteti vedea filmul in cinematografe sau il puteti vedea in streaming. si fiti pregatiti sa o vedeti pe Lopez schimband lucrurile cu filmul thriller de actiune Netflix The Mother, la care puteti arunca o privire prin intermediul primei aparitii recente. Este unul dintre multele filme care se regasesc in programul de filme din 2022 al CinemaBlend.

Similar Posts