Jimmy Kimmel isi aminteste de regizorul Ghostbusters

Jimmy Kimmel isi aminteste de regizorul Ghostbusters, Ivan Reitman, cu o fotografie draguta cu baiatul sau imbracat ca Venkman pentru Halloween

Comunitatea cinematografica continua sa deplanga pierderea regizorului Ivan Reitman, care a condus filme indragite precum Ghostbusters si Stripes. De la moartea lui Reitman, la varsta de 75 de ani, saptamana trecuta, multi dintre cei de la Hollywood au accesat retelele de socializare pentru a-l comemora in felul lor. Prezentatorul de talk-show si dependentul de cultura pop Jimmy Kimmel este unul dintre cei mai recenti care l-a onorat pe regizorul iconic. si a facut acest lucru postand o fotografie draguta cu fiul sau imbracat ca Peter Venkman al lui Bill Murray pentru Halloween.

Desi originalul Ghostbusters filmele au fost lansate cu zeci de ani in urma, franciza a rezistat mai mult decat bine, dupa cum o demonstreaza faptul ca o noua parte a fost lansata chiar in noiembrie anul trecut. Cu toate acestea, proprietatea filmului paranormal a reusit sa se mentina si datorita faptului ca fani precum Jimmy Kimmel au impartasit-o cu noile generatii. Seria este cu adevarat atemporala, o notiune pe care Kimmel a exprimat-o cu dulceata in legenda postarii sale de pe Instagram:

Foarte putine francize au o asemenea putere de rezistenta, asa ca este incredibil de satisfacator ori de cate ori cei mai tineri se rasfata cu Ghostbusters fandom. Credeti-ma cand va spun ca fiul lui Jimmy Kimmel, Billy, nu este nici pe departe singurul tanar care si-a pus salopeta si Proton Pack inainte de colindat. (Chiar si copiii de la Stranger Things au facut-o, desi acel serial se petrece in anii ’80). Puteti vedea fotografia draguta mai jos:

Omagiile aduse lui Ivan Reitman au fost foarte frumoase, insa, ca fan al filmului Ghostbusters, as minti daca as spune ca cele legate de aceasta franciza cinematografica nu m-au lovit cel mai tare. Absolventi ai seriei, precum Ernie Hudson si Carrie Coon, au impartasit ganduri dulci despre fostul lor colaborator. Fiul lui Reitman, Afterlife regizorul Jason Reitman, a postat, de asemenea, un omagiu sentimental adus tatalui sau, care a inclus o fotografie simpatica din trecut. Regizorul nominalizat la Oscar, care s-a destainuit anterior despre colaborarea cu tatal sau, le-a multumit fanilor pentru cuvintele lor amabile si i-a incurajat sa continue sa revada operele tatalui sau.

Aceasta filmografie impresionanta include, de asemenea, comedia clasica a anilor ’90 Kindergarten Cop, in care joaca Arnold Schwarzenegger. La fel ca multi altii, actorul a emis o declaratie, in care l-a laudat pe regizor, cu care a lucrat si la Twins si Junior. Schwarzenegger i-a multumit, de asemenea, pentru ca i-a „acordat o sansa” cu ani in urma. si, ca sa nu mai spunem doar atat, s-a referit cu drag la fostul sau director ca la un „mensch”.

Opera lui Ivan Reitman va rezista cu adevarat testului timpului, deoarece diferitele sale povesti au reusit sa faca publicul sa rada, sa planga, sa ofteze, sa aplaude si sa gandeasca. Trecerea sa in nefiinta este intr-adevar o pierdere imensa, dar este bine de stiut ca atat de multi oameni, atat tineri cat si batrani, vor continua sa fie afectati de munca sa in anii ce vor urma, intr-o forma sau alta.

Noi, cei de la CinemaBlend, continuam sa ne extindem gandurile catre familia si cei dragi lui Ivan Reitman.

Similar Posts