Jim Carrey revine in rolul lui The Cable Guy in reclama pentru Super Bowl

Jim Carrey revine in rolul lui The Cable Guy in reclama pentru Super Bowl

Personajele preferate de fani care revin in pielea actorilor emblematici care le-au interpretat pentru a vinde reclame in timpul Super Bowl este o tendinta de ani de zile. Mike Myers si-a reluat rolul de Austin Powers Dr. Evil pentru o reclama la Super Bowl a companiei General Motors. Acum, legenda comediei Jim Carrey isi reia rolul sau iconic din filmul din 1996 The Cable Guy.

intr-un tweet, Carrey a postat un videoclip cu legenda „in aceasta duminica… s-a intors… si vrea doar sa se conecteze!”. in teaserul de 10 secunde, Carrey se echipeaza in echipamentul traditional al tehnicianului de cablu Ernie „Chip” Douglas, in timp ce isi fixeaza centura de scule si foloseste o rola de scame pentru a captura scamele de pe uniforma, si incheie cu burghiul sau caracteristic. Anuntul se incheie cu o bifa rosie a Verizon.

Adweek a oferit detalii despre reclama cu Carrey, care promoveaza serviciul de internet 5G al Verizon. Andrew McKechnie Verizon CCO si svp a spus urmatoarele despre revenirea tipilor de la cablu: Carrey a fost destul de incantat sa faca acest lucru si a simtit ca este momentul potrivit – nu poti gasi un moment mai bun decat Super Bowl pentru a face asa ceva, Speram ca, atunci cand telespectatorii o vor vedea, va fi o poveste minunata atat din punct de vedere cultural, cat si, in ceea ce priveste 25 de ani mai tarziu, ceea ce reprezinta in cele din urma The Cable Guy.”

The Cable Guy a fost o satira din 1996, cu Carrey, Matthew Broderick si Leslie Mann in rolurile principale si regizata de Ben Stiller, cu aparitii ale lui George Segal, Jack Black, Owen Wilson, Charles Napier, Janeane Garofalo, David Cross, Bob Odenkirk, Andy Dick si Kyle Gass. Broderick, un tip modest care are nevoie de o legatura prin cablu, vizavi de Carrey, un hartuitor care isi doreste cu disperare un prieten. „Chip Douglas” este numele pe care tipul de la cablu il foloseste pentru a se prezenta personajului lui Broderick, Steven; dupa o serie de momente stanjenitoare intre cei doi, Steven, proaspat burlac, ia regretabila decizie de a accepta invitatia lui Chip de a iesi cu el a doua zi. Cunoasterea lor se intensifica rapid, Chip ducand lucrurile la extrem, manifestand un comportament deranjant. Din punct de vedere critic, filmul a obtinut recenzii mai putin favorabile la lansarea sa initiala, insa, de atunci, de-a lungul anilor, filmul a primit un puternic public cult. Teaserul poate fi vazut mai jos:

Alrighty Then! „Ace Ventura 3” este in lucru la Amazon, cu echipa de scenaristi de la „Sonic the Hedgehog” atasata

Spank te foarte mult pentru aceasta veste buna, Morgan Creek.

Similar Posts