Jeri Ryan Michelle Hurd despre motivul pentru care fanii iubesc Q si sezonul 3

Jeri Ryan Michelle Hurd despre motivul pentru care fanii iubesc Q si sezonul 3

Cu Star Trek: Picard Sezonul 2 incepe pe 3 martie pe Paramount +, am reusit recent sa vorbesc cu Jeri Ryan si Michelle Hurd despre noul sezon. Daca nu ati vazut trailerele, Picard Sezonul 2 prezinta revenirea lui Q al lui John de Lancie, a lui Guinan a lui Whoopi Goldberg, a reginei Borg (Annie Wersching), calatoria in timp in secolul 21 si ceea ce pare a fi multa actiune si surprize.

in plus, in timp ce Picard sezonul 2 este pe cale sa inceapa difuzarea, distributia si echipa lucreaza din greu la Picard Sezonul 3, care va fi ultimul episod al seriei. Asadar, chiar daca interviul cu Ryan si Hurd a fost pentru Picard Sezonul 2, am incercat sa fac tot posibilul pentru a obtine informatii despre ultimul sezon. in timpul interviului, au vorbit despre cum ambele sezoane sunt un roller coaster ride si o aventura uimitoare, despre cum va puteti astepta la o multime de easter eggs, de ce fanii il iubesc pe Q, ce Star Trek ar fi surprinsi sa afle fanii din Star Trek sa afle despre realizarea serialului Picard, si cum filmeaza in prezent finalul serialului.

Star Trek: Picard ii mai are in rolurile principale pe Patrick Stewart, Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora si Santiago Cabrera. Picard este produs de CBS Studios in asociere cu Secret Hideout si Roddenberry Entertainment. Pentru sezonul 2, Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Doug Aarniokoski si Dylan Massin sunt producatori executivi; Aaron Baiers (Secret Hideout) si Kirsten Beyer sunt producatori co-executivi. Akiva Goldsman si Terry Matalas sunt co-showrunner pentru sezonul 2.

Vedeti ce au avut de spus in playerul de mai sus, iar mai jos este exact ceea ce am discutat.

Jeri Ryan si Michelle Hurd

  • Despre ce pot sa ne tachineze Picard sezonul 2 si sezonul 3?
  • Cum ca aproape au terminat de filmat sezonul 3 si ca este finalul serialului.
  • Cum faptul ca stiind ca este finalul serialului le permite scenaristilor sa incheie cartea asa cum vor.
  • Ce ar surprinde Star Trek sa afle despre realizarea filmului Picard?
  • De ce cred ei ca fanii il iubesc pe Q?

Premiile Oscar nu vor mai transmite unele dintre ele dupa ratingurile abisale de anul trecut

Nu se stie inca ce categorii vor fi scoase din grila.

Similar Posts