Jennifer Lopez a trecut prin toate necazurile cu tabloidele

Jennifer Lopez a trecut prin toate necazurile cu tabloidele, asa ca a pus asta in Marry Me

Dupa multi ani in care si-a scufundat degetele de la picioare in apele mai dramatice ale cinematografiei, Jennifer Lopez a revenit in forta la comediile romantice odata cu lansarea filmului Marry Me. in timp ce Lopez este cu siguranta o artista cu totul si cu totul deosebita, cunoscuta pentru numeroasele sale talente, ea este, de asemenea, faimoasa pentru numeroasele sale casatorii si pentru un sir aproape constant de zvonuri despre viata sa personala, care au dus la o serie de aparitii in tabloide. Ar fi corect sa spunem ca Lopez crede ca a trecut prin „incercari” cand vine vorba de tabloide, dar a fost dispusa sa puna aceasta experienta in noul ei film.

Cum foloseste Marry Me experienta personala a lui Jennifer Lopez cu tabloidele?

Experienta lui Jennifer Lopez Marry Me Kat Valdez, impartaseste o serie de asemanari cu vedeta, printre care se numara faptul ca sunt cantarete celebre, iubite in intreaga lume si care au tendinta de a avea relatii foarte importante. Odata cu asta, dupa cum stim, vine de obicei o cantitate mare de control de fiecare data cand se intampla ceva in viata personala a unei celebritati, iar Kat traieste un moment devastator la inceputul filmului in care priveste cum este ironizata la televiziunea nationala.

Pe masura ce Marry MeKat Coiro, regizoarea filmului, a declarat pentru Insider, ea si Lopez s-au folosit de propriile ei amintiri despre cum este sa fie puse in evidenta, mai ales in cazul despartirilor ei, in fata intregii lumi:

Ce se intampla atunci cand te duci acasa si esti singura, iar ei fac misto de tine la televizor, cum ajungem acolo? Jennifer a trecut prin multe, asa ca a fost generoasa cu experientele ei din viata reala. Am vorbit despre acea scena ca despre ceva ce a trait personal, despre faptul ca a fost luata in ras, ca a fost doborata, ca oamenii erau atat de fericiti sa o vada cazand.

Pentru cei care au nevoie de o reimprospatare, Kat se pregateste sa se casatoreasca cu logodnicul ei cantaret, de asemenea uber-famat, Bastian (Maluma), in fata nu doar a mii de spectatori la un concert live, ci si a unui TV de milioane de oameni din intreaga lume. in timpul spectacolului, dar chiar inainte de marele moment, un tabloid publica o inregistrare video in care Bastian o inseala pe Kat. Acest lucru o determina pe aceasta sa se intoarca pe scena si sa se casatoreasca in schimb cu un strain, Charlie, interpretat de Owen Wilson.

in urma deciziei sale, Kat se intoarce in cele din urma in apartamentul ei luxuriant, singura, cu exceptia numeroaselor femei de serviciu, si sta in dormitor, inca in rochia de mireasa, in timp ce se uita la Jimmy Fallon cum rade de problemele ei romantice si de decizia pripita de a se casatori cu cineva pe care nu l-a cunoscut niciodata.

Avand in vedere numarul de ori in care Lopez si-a vazut viata destramata in tabloide sau in timpul interviurilor din talk-show-uri (ceea ce a facut-o sa treaca peste anumite temeri atunci cand si-a reluat relatia cu Ben Affleck), probabil ca a fost greu sa vorbeasca despre aceasta experienta, ca sa nu mai vorbim de filmarea scenei. Coiro a spus ca au facut multe duble, pana la punctul in care a fost una dintre scenele care „a devenit chiar mai dureroasa decat ideea si experienta”, dar a precizat ca Lopez a fost de acord cu aceasta calatorie.

si, a meritat, pentru ca, urmarind acel moment, nimeni nu se poate indoi ca Kat sufera sau ca Jennifer Lopez stie exact cat de brutal se simte acest lucru.

Puteti urmari Marry Me chiar acum, in cinematografe sau in streaming pe Peacock, dar pentru mai multe lucruri de urmarit, verificati celelalte lansari de filme din 2022!

Similar Posts