Jennifer Garner ii aduce un omagiu emotionant regizorului sau de la Draft Day

Jennifer Garner ii aduce un omagiu emotionant regizorului sau de la Draft Day, Ivan Reitman, dupa moartea acestuia la 75 de ani

De la moartea lui Ivan Reitman, la varsta de 75 de ani, a avut loc o avalansa de omagii emotionante din partea vedetelor de la Hollywood, a regizorilor de film si a altora. Exista o alta vedeta care a decis sa ii cante laudele lui Reitman – Ziua Proiectului‘s Jennifer Garner. Garner a fost draguta in timp ce a scris un omagiu emotionant pentru regizor.

Pe Draft Day a demonstrat de ce este una dintre cele mai simpatice vedete de la Hollywood, postand pe Instagram un mesaj emotionant pentru regretatul regizor. Jennifer Garner a ales sa vorbeasca despre timpul petrecut la realizarea filmului sportiv sub conducerea lui Ivan Reitman. Ea si-a inceput omagiul spunand despre Ghostbusters regizor:

L-am iubit pe Ivan Reitman. Ca regizor, Ivan avea un ochi atat de istet incat a observat fiecare gand care imi trecea prin minte in fiecare dubla. Se grabea cu atat de multe notite si idei, incat creierul meu exploda incercand sa le urmaresc si sa le execut – un ras sau o treaba buna din partea lui Ivan echivala cu o zi facuta. intre duble, Ivan si cu mine vorbeam, vorbeam si vorbeam si vorbeam. imi vedea viata mai clar decat o vedeam eu la acea vreme; il voi iubi intotdeauna pentru candoarea si protectia sa feroce.

Se pare ca Jennifer Garner si Ivan Reitman au format o legatura neasteptata in timpul filmarilor. Reitman a fost atent, deoarece a observat procesul lui Garner in timpul fiecarei scene. El parea sa fie in ton cu ea, deoarece folosea intariri pozitive. Potrivit actritei, era cat pe ce sa se intersecteze cu Ziua Proiectului regizor inca o data, dar soarta are alte planuri.

Am avut sansa de a-i vedea pe Ivan, pe frumoasa lui sotie, GeneviГЁve, Jason – toata familia Reitman – recent. Ceva a intervenit, in acel moment era imposibil sa se intample seara. Astazi nu-mi mai amintesc ce a fost atat de important, dar ma doare inima ca am ratat sansa de a sta langa Ivan si de a vorbi si vorbi. I-as fi spus multumesc. in schimb, impartasesc cu voi toti, in speranta ca va veti aminti de omul genial din spatele filmelor STRIPES, KINDERGARTEN COP, MEATBALLS, GHOSTBUSTERS, DAVE, TWINS si chiar-DRAFT DAY.

Publicarea frumosului omagiu adus regretatului regizor a fost modul in care Garner a vrut sa se impace pentru ca a ratat ocazia de a se reintalni cu el. Desi nu a mers la cina, Jennifer Garner a decis sa evidentieze cele mai bune filme ale lui Reitman. Cel putin, acum, a reusit sa ii spuna ultimele cuvinte lui Ivan Reitman cu autenticitatea ei. Pentru a vedea ce a spus Garner in intregul sau omagiu, consultati postarea ei completa de mai jos.

Garner a mentionat ca a avut sansa de a lucra cu Stripes precum si cu fiul acestuia, Jason Reitman. A jucat intr-unul dintre cele mai bune filme ale sale – clasicul cult Juno, care a fost regizat de mai tanarul Reitman. La fel ca Garner, tanarul Reitman a vorbit despre ceea ce si-ar fi dorit cel mai mult tatal sau, facand o declaratie pe Twitter. El s-a referit la regretatul regizor ca fiind „eroul” sau, multumind in acelasi timp fanilor si prietenilor pentru condoleante. Omagiul sau a venit dupa ce mai multe vedete precum Arnold Schwarzenegger, Ernie Hudson si Carrie Coon au povestit despre perioada petrecuta cu Reitman cel batran.

Auzind povestile despre Ivan Reitman, omul, pune in perspectiva contributiile sale cinematografice. Prezentatorul Late-night Jimmy Kimmell a ilustrat impactul lui Reitman prin postarea unei fotografii dulci de Halloween cu fiul sau, in calitate de Ghostbusters‘ Peter Venkman. Sa speram ca vor aparea mai multe povesti pe masura ce memoria lui Reitman continua sa traiasca.

Similar Posts