Jeffrey Wright spune ca directorul de imagine al lui Batman este cu adevarat genial

Jeffrey Wright spune ca directorul de imagine al lui Batman este cu adevarat genial

The Batman Jeffrey Wright si Paul Dano, care ii interpreteaza pe James Gordon si, respectiv, pe Riddler, au avut recent o discutie cu Collider, unde au vorbit despre munca uluitoare a cineastului Greig Fraser la iminenta revenire a eroului DC.

Robert Pattinson a fost cel care l-a laudat pentru prima data pe Dune cineastul spunand ca acesta a realizat fara cusur unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le invata la scoala de film prin trucuri inteligente de iluminare. Acum, Collider l-a rugat pe actorul din spatele aliatului si prietenului lui Bruce Wayne, James Gordon, sa isi impartaseasca parerea despre munca lui Fraser.

„Am fost cu adevarat impresionat de munca lui Greig”, a declarat Wright. „Mi-a fost foarte clar si mi-am spus-o, in mod constient, de cateva ori pe platou: „Tipul asta e un pictor!”. si chiar picteaza cu adevarat cu lumina. Ma uitam la scena de la restaurant pe care am filmat-o. Ma uitam la monitor si incercam sa obtinem aceasta relatie dintre mine si Rob in afara restaurantului, iar eu ma uitam la monitor si imi ziceam: ‘Doamne, omule. Tot ce trebuie sa faci este sa stai chiar acolo si totul este spus”.

Trailerele si alte spoturi promotionale pentru The Batman au aratat deja clar ca filmul se va deosebi de filmele tipice cu supereroi din punct de vedere al prezentarii estetice, dar acest lucru teaseaza, in esenta, elementele constitutive ale unei capodopere cinematografice. Actorul a mai detaliat spunand::

„Greig foloseste umbra si lumina, dar aceste tuse de culoare; portocale aici, acest tip de roz acolo, este coerent intr-un mod atat de frumos si atat de informativ in ceea ce priveste tonul si starea de spirit si face atat de multa treaba pentru noi ca actori. Mi-am spus literalmente: „Stai acolo. Sa nu faci nimic. Lasa-i lucrarea sa vorbeasca”. Este foarte, foarte stralucit.”

Din fericire pentru noi, nu trebuie sa asteptam prea mult pana cand vom putea viziona aceasta impresionanta performanta cinematografica care este The Batman in cinematografe, cand filmul va avea premiera pe 4 martie.

Similar Posts