Jean-Claude Van Damme spune ca urmatorul sau film de actiune este ultimul sau film de actiune

Jean-Claude Van Damme spune ca urmatorul sau film de actiune este ultimul sau film de actiune

(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Amazon Prime Video )

Jean-Claude Van Damme a devenit pentru prima data un nume de uz casnic la sfarsitul anilor 1980, jucand in mari blockbustere de actiune precum Lionheart, Double Impact, Nowhere to Run, si multe altele. Actorul si artistul martial belgian, in varsta de 61 de ani, se va retrage acum din acest gen de film in urmatorul What’s My Name?, in care joaca o versiune fictiva a sa.

Starul s-a mai jucat pe sine insusi in 2008 in filmul JCVD, care a marcat o renastere a carierei sale de actor dupa ce a jucat in numeroase filme direct-to-video. Vorbind cu Deadline, legendarul artist martial a dezvaluit ca filmul, la fel ca si JCVD, se va inspira din fragmente din viata sa.

„Am vrut sa plec de pe scena, dar cu o revizitare a carierei mele, incepand cu Bloodsport, cea in care am inceput sa devin celebru. Vreau ca acesta sa fie un nou Bloodsport dar la un nivel mai inalt. in film, ma aflu pe un drum descendent in ceea ce priveste cariera si, la iesirea de la premiera unui alt film de actiune, nu sunt fericit pentru ca am trait in hoteluri in ultimii 30 de ani, ceea ce este adevarat.

Vom aduce elemente reale din viata mea reala si din ceea ce mi s-a intamplat. Am venit din Belgia, pana la Hollywood. Am reusit, am esuat, m-am intors. Asa ca ies pe strada dupa premiera si bum!!! – o masina ma loveste pentru ca sunt beat. Cand ma trezesc dupa impact, nu stiu cum ma cheama si nimeni nu ma recunoaste.”

Care este numele meu? se va axa pe personajul lui Van Damme care se trezeste cu amnezie in urma unui accident de masina, inainte de a-si recapata memoria luptandu-se cu personaje memorabile din lunga si fructuoasa sa cariera. De asemenea, actorul a afirmat ca va ajunge intr-o conditie fizica excelenta pentru film, iar dupa ce acesta va fi gata, va calatori prin lume si va petrece timp cu familia sa, ceea ce suna ca o retragere potrivita dupa o perioada atat de ilustra de zeci de ani in care a lovit oameni cu picioarele in fata.

Similar Posts