Starul din 'Jay si Bob Mutu' explica cum Kevin Smith l-a ajutat sa ramana treaz

Jay si Silent Bob Star spune ca mandatul de arestare l-a tinut departe de „Jersey Girl

Jay si Silent Bob, alter ego-urile lui Jason Mewes si Kevin Smith, au aparut in aproape toate filmele din View Askewniverse, cu o singura exceptie. in 2004, Smith a lansat Jersey Girl, o comedie romantica cu Ben Affleck, Jennifer Lopez si Liv Tyler, despre un barbat care incearca sa se reconecteze cu fiica sa cea mica.

Jersey Girl a fost menita sa marcheze o trecere la mainstream pentru Smith. A fost primul sau film care nu a avut loc in View Askewniverse si l-a vazut pe Smith comandand un buget de 35 de milioane de dolari. Din pacate, nu a fost un succes. Criticii l-au respins ca fiind prea sentimental si conventional, iar filmul a sfarsit prin a fi o bomba certificata in box office, cu o incasare de doar 36 de milioane de dolari.

Mewes s-a remarcat prin absenta sa din Jersey Girl si a fost planificat sa joace rolul „Delivery Guy” in film. Cu toate acestea, la acea vreme Mewes se lupta cu probleme de abuz de substante, asa ca Smith a refacut rolul. Acum, intr-un interviu cu Jackass‘ Steve-O in emisiunea sa Wild Ride! emisiunea de pe YouTube, Mewes a intrat in detalii despre ce s-a intamplat:

„in primul rand, a fost ceva de genul: ‘Vreau sa te faci bine, altfel nu mai poti sta prin casa. si, nu poti face urmatorul film’. Trebuia sa fiu in Jersey Girl, dar nu am putut juca in el. Nu a fost atat de mult faptul ca Kevin a spus: „Nu te bag in film 100% pentru ca te-ai incurcat si esti intr-un loc rau”. A fost mai mult de genul: „Ai un mandat de arestare, iar noi filmam in Philadelphia sau Pittsburgh”, sau oriunde au filmat, si ai putea fi arestat si atunci va trebui sa oprim filmul.”

Din fericire, Mewes este curat din iulie 2010. De la Jersey Girl, a fost distribuit in toate celelalte filme si proiecte ale lui Smith, iar recent a dat voce lui Stinkor in filmul Masters of the Universe: Revelation.

in prezent, Smith lucreaza din greu la Clerks III, care se va inspira din atacul sau de cord aproape fatal din 2018 si va arata personajele sale incercand sa finanteze si sa creeze un film independent despre vietile lor, inchizand perfect bucla care a inceput acum treizeci de ani cu originalul Clerks.

Clerks III este asteptat sa fie lansat in cursul acestui an, iar Smith a dat de inteles ca un trailer este iminent. Mai multe despre asta imediat ce aflam.

Similar Posts