Jason Stathams The Meg 2 si-a distribuit personajul negativ si multe altele

Jason Stathams The Meg 2 si-a distribuit personajul negativ si multe altele

in 2018, Hollywood-ul a readus filmul cu rechini in mare voga, odata cu lansarea in vara a filmului The Meg. Blockbusterul cu buget mare, cu Jason Statham in rolul principal, este gata sa devina o franciza cu viitorul sau sequel, Meg 2: The Trench. Acum ca filmarile pentru filmul cu megalodon sunt in curs de desfasurare, stim mai multe despre distributia filmului.

Pe langa Jason Statham care revine in rolul principal al scafandrului salvator Jonas Taylor, o serie de alti membri notabili ai distributiei au fost adaugati la lista de distributie, potrivit The Hollywood Reporter. The Gifted actrita Skyler Samuels, Rambo: Ultimul sangeSergio Peris-Mencheta si Resident EvilSienna Guillory, actrita din Resident Resident’s, sunt toti la bordul filmului de actiune.

Sergio Peris-Mencheta, care s-a confruntat cu Sylvester Stallone in Rambo: Ultimul sange, este pregatit sa joace unul dintre Meg 2‘s villains, care este descris ca fiind un mercenar „dur”. Skyler Samuels, care a lucrat, de asemenea, in special (dar pentru scurt timp) cu Ryan Murphy pentru Scream Queens si American Horror Story, va juca rolul unui „membru „iubitor de aventura” al echipajului submarinului lui Statham in The Trench. in cele din urma, Guillory, care a jucat rolul lui Jill Valentine in trei Resident Evil filme, va juca in film rolul sefului unei divizii de stiinte aplicate.

Cei trei membri ai distributiei se alatura lui Cliff Curtis, Sophia Cai si Page Kennedy, care isi reiau fiecare rolurile din The Meg. Cu toate acestea, se pare ca alti membri ai distributiei, precum Rainn Wilson, Ruby Rose sau Masi Oka, nu se intorc in film in acest moment. Anul trecut, Mortal Kombat‘s Jessica McNamee, care a jucat rolul fostei sotii a lui Jonas in The Meg a impartasit ca i-ar „placea sa fie implicata”, dar in acest moment se pare ca nici ea nu face parte din distributie.

Mult-asteptata continuare are productia in curs de desfasurare in Marea Britanie, in regia lui Ben Wheatley, care a mai condus-o anterior pe Sienna Guillory in filmul din 2015 High-Rise. Noul Meg regizor a impartasit „responsabilitatea grea” pe care o simte de a face din continuarea filmului un film de actiune grozav care sa fie pe placul fanilor rechinilor. santul scenariul a fost scris de Jon si Erich Hoeber, care au scris filmul din 2018 impreuna cu RED si filmele RED si 2020 My Spy.В 

Cei mai recenti membri ai distributiei care s-au alaturat Meg 2: The Trench nu sunt chiar vedete de cinema masive pe care le-am vazut in mai multe alte filme cu buget mare, dar franciza este cunoscuta mai degraba pentru ca ofera actiune la scara mare decat o linie de vedete mari. Jason Statham vine dupa ce a facut parte din Fast and Furious si a filmat urmatorul film Expendables asa ca The Meg continuare ii va permite sa straluceasca intr-un film de actiune al sau.

Meg 2: santul nu are inca o data oficiala de lansare, dar ne asteptam ca acesta sa fie gata sa ajunga in cinematografe vara viitoare. in timp ce anticipam filmul cu rechini, vezi ce filme viitoare ne asteapta in acest an.

Similar Posts