Jason Reitman ii aduce un omagiu tatalui sau

Jason Reitman ii aduce un omagiu tatalui sau, Ivan Reitman

Mike Coppola / Getty Images

Legendarul regizor Ivan Reitman a murit in weekend in casa sa din Montecito, California, la varsta de 75 de ani. Colegii si fanii au oferit rapid o revarsare de sustinere, iar luni dimineata, fiul lui Reitman, regizorul Jason Reitman, in varsta de 44 de ani, a scris, de asemenea, un omagiu pentru tatal sau.

„Mi-am pierdut eroul. Tot ce imi doresc este sansa de a-i mai spune tatalui meu inca o poveste”, a scris Reitman pe Twitter, alaturi de o fotografie veche cu tatal sau, in copilarie. „A provenit dintr-o familie de supravietuitori si si-a transformat mostenirea in ras. Va multumesc pentru mesajele frumoase”.

„Bucurati-va de filmele lui si amintiti-va de darurile sale de povestitor”, a adaugat Reitman. „Nimic nu l-ar fi facut mai fericit”.

Mi-am pierdut eroul.
Tot ce vreau este sansa de a-i mai spune tatalui meu inca o poveste.
El provine dintr-o familie de supravietuitori si si-a transformat mostenirea in ras.
Va multumesc pentru mesajele frumoase. Bucurati-va de filmele lui si amintiti-va de darurile sale de povestitor. Nimic nu l-ar fi facut mai fericit. pic.twitter.com/tSijfxSnLg

Cand Reitman spune ca tatal sau provine dintr-o „familie de supravietuitori”, se refera probabil la bunicii sai paterni, care erau evrei maghiari. Bunica sa a supravietuit lagarelor de concentrare de la Auschwitz, in timp ce bunicul sau a fost un luptator al rezistentei clandestine. Cand Reitman senior avea doar patru ani, familia sa a emigrat in Canada ca refugiati din Cehoslovacia.

Dupa ce a urmat cursurile Universitatii McMaster din Toronto, Reitman a continuat sa regizeze clasici indragiti, incepand cu Meatballs in 1979, si mai tarziu Ghostbusters, Vanatorii de fantome II, Stripes, Gemenii, si Politist la gradinita.

Pe langa faptul ca este un regizor de succes pe cont propriu, Jason a aparut, de asemenea, la o varsta frageda, in mai multe filme ale tatalui sau.

Similar Posts