Janina Gavankar spune ca vom afla mai multe despre familia lui Ren

Janina Gavankar spune ca vom afla mai multe despre familia lui Ren

[Nota redactiei: Cele ce urmeaza contin spoilere pentru Big Sky, sezonul 2 pana la episodul 8, „The End Has No End.”]Janina Gavankar a debutat cu dreptul in rolul lui Ren in prima parte a Big Sky Sezonul 2. Cu mana ei dreapta Donno (Ryan O’Nan) alaturi de ea, Ren a ajuns in Helena pregatita si dornica sa dea de urma drogurilor si banilor disparuti din cartelul ei. Ea nu incearca sa stea ascunsa sau sa adopte o abordare de tip „all-business” in munca ei. Ren este absolut debordanta de energie si personalitate si ii place sa le arate oamenilor acest lucru.

Cu toate acestea, atunci cand Ren nu reuseste sa isi faca treaba suficient de repede, i se trimit niste ajutoare nedorite – fratele ei mai mic Jag (Vinny Chhibber). Nu numai ca este foarte evident ca Ren nu este incantata de sosirea fratelui ei, dar se poate observa si cum se schimba felul in care se poarta. Desi nu-si pierde scanteia, Ren se simte clar amenintata de Jag, care, in prima sa scena, depaseste orice limita atunci cand isi stabileste autoritatea.

Am fost norocosi sa il avem pe Gavankar la Collider Ladies Night atunci cand prima jumatate a sezonului 2 s-a incheiat in decembrie, dar am pastrat un fragment din conversatie pentru a-l impartasi cu voi chiar la timp pentru revenirea serialului la jumatatea sezonului, joi, 24 februarie. in timpul acelei portiuni din acea discutie, Gavankar a facut lumina asupra modului in care sosirea lui Jag o afecteaza pe Ren si la ce ne putem astepta de la dinamica lor in continuare:

„Cred ca o multime de oameni de acolo au politici familiale in cadrul carora trebuie sa se descurce singuri. si noi plecam si ne cream propriile vieti si ne gasim oamenii nostri, iar apoi, cand apar cei cu care am crescut, poate intuneca cu adevarat mediul. Este supusa unei presiuni foarte mari si vom afla multe despre ceea ce are de infruntat in afara Helenei prin intermediul lui Jag.”

Avand in vedere cat de mult a sarit Gavankar in rolul lui Ren in prima jumatate a sezonului 2, a vedea evolutia personajului in ultima jumatate ar trebui sa fie o placere deosebit de mare. Ren este entuziasmata de licitatia pe care a facut-o pentru ferma locala, familia ei este in razboi cu distribuitorul local de droguri si va trebui sa faca niste miscari importante daca vrea sa isi mentina comanda in Helena cu Jag prin preajma.

Ne vom face o idee despre cum merg lucrurile pentru Ren atunci cand Big Sky se va intoarce joi, 24 februarie. in timp ce asteptati sezonul 2, episodul 9, „Probleme de incredere”, de ce nu aruncati un ochi pe interviul complet al lui Gavankar din Collider Ladies Night? Avem mai jos versiunea netaiata a conversatiei care acopera primele concerte ale lui Gavankar pana la intrarea in Star Wars franciza Star Wars, lucrand la True Blood, aderarea la Big Sky si multe altele!

Danielle Brooks isi impartaseste sperantele pentru relatia Adebayo/Amanda Waller in sezonul 2 din „Peacemaker

De asemenea, Brooks rememoreaza calatoria ei de la Juilliard la ‘Orange Is the New Black’ si HBO Max.

Similar Posts