Jamie Lee Curtis de la "Halloween se termina" nu se poate opri

Jamie Lee Curtis de la „Halloween se termina” nu se poate opri, nu vrea sa se opreasca din a impartasi franturi din Laurie de pe platoul de filmare

Genul horror este cunoscut pentru francizele sale, iar unele dintre cele mai bune filme de groaza au revenit in cinematografe datorita unor continuari mult asteptate. Un exemplu: filmul din 2018 Halloween, care a vazut-o pe Jamie Lee Curtis revenind la rolul ei caracteristic de fata finala. Halloween se termina se filmeaza in prezent, iar Curtis nu se poate opri, nu se va opri din a impartasi franturi din Laurie Strode de pe platoul de filmare.

Pe langa faptul ca joaca rolul eroinei din Halloween filme, Jamie Lee Curtis este, de asemenea, cea mai mare majoreta a francizei, ajutand la cresterea entuziasmului fanilor prin intermediul retelelor de socializare. Ea a debutat deja cu noua coafura dulce a lui Laurie pentru Halloween se incheie, iar acum putem vedea o alta imagine a iconicei regine a tipatului pe platou. Vedeti mai jos,

Ca intotdeauna, Jamie Lee Curtis este o adevarata figura de clasa. in timp ce impartasea aceasta privire de pe platoul de filmare al filmului Halloween se incheie, ea a reflectat asupra unui colaborator cheie care nu va fi acolo. si anume producatorul Debra Hill, care a fost un colaborator frecvent cu John Carpenter care a scris impreuna cu originalul Halloween‘s script.

Postarea de mai sus ne vine de pe contul personal de Instagram al lui Jamie Lee Curtis, si arata si mai mult cat de mult a Halloween inseamna franciza Halloween pentru actrita de succes masiv. Ea se foloseste de seria slasher pentru a examina subiecte precum trauma, precum si acel sentiment cand deschizi din greseala camera din fata. si, prin toate acestea, ea onoreaza, de asemenea, contribuitorii care au ajutat la realizarea unui film mostenit, cum ar fi Halloween se incheie a fost posibila.

Anticiparea pentru Halloween se incheie este destul de mare, mai ales cu distributia adunata acum pe platou la atat de putin timp dupa lansarea lui Halloween Kills. Desi acea continuare nu a fost la fel de bine primita ca filmul din 2018, fanii inca abia asteapta sa vada cantecul de lebada al lui Jamie Lee Curtis in rolul lui Laurie Strode. Din fericire, ea nu va fi singura in viitoarea lupta impotriva lui Michael Myers.

Informatii despre Halloween se termina sunt destul de limitate, dar este clar ca David Gordon Green si Danny McBride au din nou o viziune foarte specifica pentru proiect. Viitorul film va prezenta un salt temporal semnificativ, ceea ce va permite ca linia temporala in-universe sa corespunda cu a noastra IRL. Desi, avand in vedere ca practic intreaga distributie a fost ucisa in Halloween Kills, ar trebui sa fie interesant de vazut ce personaje vor sfarsi prin a aparea de-a lungul duratei sale.

Din fericire, Laurie Strode a lui Jamie Lee Curtis nu va fi singura in incercarea ei de a-l ucide in sfarsit pe Michael Myers in Halloween se incheie. Ea va fi insotita de nepoata ei de pe ecran, Allyson, interpretata de Andi Matichak. Fanii au fost, de asemenea, incantati sa afle ca Real Housewives of Beverly Hills Kyle Richards se va intoarce din nou in rolul lui Lindsey Wallace. Trio-ul a postat fotografii de pe platou, legandu-se ca ultimele fete din viitorul sequel.

Halloween se termina este in prezent asteptat sa ajunga in cinematografe pe 14 octombrie. intre timp, consultati datele de lansare a filmelor din 2022 pentru a va planifica urmatoarea experienta cinematografica.

Similar Posts