James Mangold regizeaza un film biografic despre Buster Keaton pentru 20th Century Studios

James Mangold regizeaza un film biografic despre Buster Keaton pentru 20th Century Studios

James Mangold a devenit rapid unul dintre cei mai in voga regizori care lucreaza in prezent la Hollywood si se pare ca tocmai si-a gasit urmatorul film. Mangold isi schimba in mod oficial palaria aventuroasa cu niste nazdravanii din epoca muta, intrucat, potrivit unui raport in exclusivitate al Deadline, va regiza si produce un film biografic bazat pe unul dintre cei mai apreciati regizori/comedianti de la Hollywood, Buster Keaton. Filmul se bazeaza pe cartea Buster Keaton: Cut to the Chase de Marion Meade, iar Mangold va dezvolta proiectul impreuna cu 20th Century Studios.

Keaton a fost o vedeta de la Hollywood timp de aproape cinci decenii, incepand cu anii 1910, pana la moartea sa in 1966. Keaton a fost cel mai bine cunoscut pentru comedia sa fizica extraordinara din epoca muta, iar unele dintre cele mai populare lucrari ale sale includ filme precum The General, Sherlock Jr.., si The Navigator. Viata starului este perfecta pentru un tratament biografic, deoarece munca sa revolutionara de cascadorie, in special, l-a mentinut in discutie ca unul dintre cele mai mari talente ale industriei toate aceste decenii mai tarziu.

Mangold pare, de asemenea, o alegere fantastica pentru a se ocupa de un astfel de proiect. Pe langa blockbusterele sale de mare anvergura precum Logan, Mangold si-a facut un nume cu filme nominalizate la Oscar, precum remake-ul lui 3:10 To Yuma si alte filme biografice aclamate de critica, cum ar fi Walk the Line si Ford vs. Ferrari, acesta din urma fiind nominalizat la categoria Cel mai bun film. Cu acest film, Mangold va face, de asemenea, o noua echipa cu Disney/20th Century Fox, deoarece, de cand Disney a cumparat Fox, regizorul a mai realizat anterior Ford vs. Ferrari si viitorul film fara titlu Indiana Jones 5 cu studioul.

Foarte anticipat Indiana Jones care il va vedea pe Harrison Ford revenind in rolul personajului principal, se afla in ultima linie dreapta a productiei, iar Logan a fost racolat rapid dupa ce Steven Spielberg a parasit proiectul in calitate de regizor. Mangold a fost cunoscut pentru simtul sau deosebit pentru povestirea emotionala si pentru naratiunile bogate in personaje, chiar si atunci cand se afla in lumea mai mare decat viata de la Marvel, asa ca va fi foarte interesant sa vedem ce va aduce cu acest nou film biografic.

Deadline sustine, de asemenea, ca acest film biografic al lui Keaton este o mare prioritate pentru directorii de la 20th Century Studios, iar acestia s-au intalnit deja cu scriitori pentru a adapta cartea. Din acest motiv, acesta va fi cel mai probabil urmatorul proiect al lui Mangold dupa Indiana Jones 5 se incheie oficial. in acest moment nu exista alte stiri precum distributia sau detalii despre poveste, dar pentru toate noutatile despre acest nou film biografic al lui Keaton, ramaneti cu Collider.

‘Blade’: Aaron Pierre a fost distribuit in rolul misterios in reluarea MCU

Noul film se afla in dezvoltare din 2019.

Similar Posts